Bayram mesajları

Bayram mesajları
Ramazan bayramının gelmesiyle en çok aranan kelimelerden biri ede bayram mesajı oldu işte birbirinden güzel dualı bayram mesajları. Editörümüz sizler için derledi.
  1. Allah'ım, bu mübarek bayram gününde bize sağlık, huzur ve mutluluk ver. Dualarımızı kabul eyle. Bayramımızı kutlu kıl.
  2. Rabbim, bu mübarek günlerde bize verdiğin nimetler için sana şükrediyoruz. Dualarımızı kabul eyle, sevdiklerimizle birlikte nice bayramlar geçirmemizi nasip eyle.
  3. Ya Rab, sevdiklerimizle bir arada olmanın mutluluğunu yaşarken, bize verdiğin bu nimetleri asla unutmamamızı nasip eyle. Bayramımızı kutlu kıl.
  4. Allah'ım, bu mübarek günlerde sevgi, barış ve hoşgörüyle dolu bir dünya nasip eyle. Dualarımızı kabul eyle, bayramımızı kutlu kıl.
  5. Rabbim, sevdiklerimizle bir arada olmanın huzurunu yaşarken, bize sıhhat, afiyet ve mutluluk ver. Dualarımızı kabul eyle. Bayramımızı kutlu kıl.
  6. Ramazan ayının sonunda bayrama erişmenin mutluluğunu yaşarken, dualarımızın kabul olmasını diler, sevdiklerinizle birlikte huzurlu bir bayram geçirmenizi temenni ederim. Bayramınız kutlu olsun!
  7. Ramazan ayının bereketini ve feyzini üzerinizden eksik etmeyen Allah, bayramınızı da sevdiklerinizle birlikte sağlık, mutluluk ve huzur içinde geçirmenizi nasip etsin. Bayramınız mübarek olsun!
  8. Rabbim, Ramazan ayında yaptığımız duaları ve ibadetleri kabul buyursun, bayramımızı da sevdiklerimizle birlikte neşe dolu kılsın. Bayramınız kutlu olsun!
  9. Ramazan ayının manevi atmosferinden aldığımız güçle bayrama ulaşmanın mutluluğunu yaşarken, bu mübarek günlerin bereketini yüreğinizde hissetmeniz dileğiyle, bayramınız kutlu olsun!
  10. Ramazan ayı boyunca tuttuğunuz oruçların, yaptığınız ibadetlerin ve dualarınızın kabul olmasını diler, sevdiklerinizle birlikte nice mutlu bayramlar geçirmenizi temenni ederim. Bayramınız mübarek olsun!
  11. Ramazan ayının feyziyle aydınlanan yüreklerimiz, bayram coşkusunu da en güzel şekilde yaşasın. Dualarımız kabul olsun, bayramınız kutlu olsun!
  12. Ramazan ayının huzurunu ve bereketini yaşadığımız bu günlerde, sevdiklerimizle bir araya gelmenin mutluluğunu yaşarken, bayramınızı en içten dileklerimle kutlarım. Bayramınız mübarek olsun!
  13. Ramazan ayının sonunda bayrama kavuşmanın mutluluğunu yaşarken, sevdiklerinizle bir arada olmanın keyfini çıkarın. Bayramınızı en içten dileklerimle kutlarım. Bayramınız mübarek olsun!
  14. Ramazan ayının sonunda kavuştuğumuz bayramın sevinciyle, sevdiklerinizle birlikte güzel günler geçirmenizi diler, bayramınızı en içten dileklerimle kutlarım. Bayramınız mübarek olsun!
  15. Ramazan ayı boyunca yaptığınız duaların kabul olmasını diler, sevdiklerinizle birlikte nice mutlu bayramlar geçirmenizi temenni ederim. Bayramınız kutlu olsun!
  16. Ramazan ayının manevi atmosferini yansıtan bayram günlerinde, sevdiklerinizle bir araya gelmenin neşesi ve huzuru içinde, bayramınızı en içten dileklerimle kutlarım. Bayramınız mübarek olsun!
  17. Ramazan ayının sonunda bayrama erişmenin mutluluğunu yaşarken, dualarınızın ve ibadetlerinizin kabul olmasını diler, sevdiklerinizle birlikte nice bayramlar geçirmenizi temenni ederim. Bayramınız kutlu olsun!
  18. Ramazan ayının bereketiyle dolu günlerini geride bırakarak bayrama kavuşmanın sevincini yaşarken, sevdiklerinizle birlikte geçireceğiniz mutlu bir bayram dilerim. Bayramınız mübarek olsun!
  19. Ramazan ayının manevi atmosferinden aldığınız güçle bayrama ulaşmanın mutluluğunu yaşarken, bu mübarek günleri sevdiklerinizle birlikte sağlık, mutluluk ve huzur içinde geçirmenizi dilerim. Bayramınız kutlu olsun!
  20. Ramazan ayının sonunda bayrama kavuşmanın sevincini yaşarken, dualarınızın kabul olmasını ve sevdiklerinizle birlikte nice mutlu bayramlar geçirmenizi temenni ederim. Bayramınız mübarek olsun!
  21. Ramazan ayının manevi atmosferiyle aydınlanan yüreklerimiz, bayram coşkusunu da en güzel şekilde yaşasın. Dualarınızın kabul olması dileğiyle, bayramınız kutlu olsun!
  22. Remezanî weyayî şad be, daxwaza we ji Xwedê qebûl be. Bayramê we pîroz be!"
  23. "Remezanê bi dilsoziya we ra dawî bû, rêzê Xwedê daye. Bayramê we pîroz be!"
  24. "Bi navê dilê min ê razîyê te daxwaz dikim ku bayramê we bi zindîyê pîroz bikim. Pîroz be!"
  25. "Remezanê bi dilsoziya şev û rojên xwe ra xwedî bû, bayramê we pîroz be!"
  26. "Dawîya remezanê bi xêra û kêfxweşiyekê da me, rêzê Xwedê daye. Bayramê we pîroz be!"
  27. "Remezanê bi dilsoziya we ra dawî bû, daxwaza Xwedê ji we qebûl be. Bayramê we pîroz be!"
  28. "Dilê min bi dawî bû, bayramê we bi dilê min pîroz be. Pîroz be!"
  29. "Bi dilsoziya şadî û hêvîyê em bayramê we pîroz dikin. Pîroz be!" Tabii,
  30. Tabii, işte Ramazan Bayramı için güzel dörtlükler:

    1.
    Ruhu arındırdık Ramazan’da,
    Dualarla doldurduk gönlümüzü sana.
    Bayram geldi şimdi, sevinç ve huzur,
    Kutlu olsun herkese, dolaşsın sevgi nuru.

    2.
    Ruhumuz aydınlandı Ramazan’ın nuruyla,
    Dualarımız kabul olsun her türlüyle.
    Bayram coşkusuyla dolu günler başladı,
    Huzur içinde kutlu olsun bu bayram sana.

    3.
    Ramazan ayı geldi, dualarla süzüldük,
    Gönüller bir oldu, sevgiyle sarıldık.
    Bayramın coşkusu şimdi hepimizi sardı,
    Kutlu olsun bayramınız, sevgiyle dolu kalplerimizle doldu.

    4.
    Ay tutuldu Ramazan’da, dualar yükseldi göklere,
    Gönüller bir oldu, sevgiyle doldu her yere.
    Bayram coşkusu şimdi tüm kalplerde,
    Kutlu olsun bayramınız, sevgiyle dolu her anınızda huzur bulsun.

    5.
    Ramazan ayının feyziyle dolup taştı gönlümüz,
    Dualarla bulduk huzuru, sevincimiz hepimizin yüzünde.
    Bayram geldi, sevgi ve neşeyle dolsun her yer,
    Kutlu olsun bayramınız, kalpleriniz sevgiyle çarpsın.

Kaynak:Pusula Haber

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,çok uzun ve ilgili içerikle alakasız,
Türkçe karakter kullanılmayan yorumlar onaylanmamaktadır.