BBP Konya Başkanı Seçgin: Gazetecilik önemli bir meslektir

BBP Konya Başkanı Seçgin: Gazetecilik önemli bir meslektir
Büyük Birlik Partisi (BBP) Konya İl Başkanı Osman Seçgin 10 Ocak Çalışan Gazeteciler Günü nedeniyle bir mesaj yayınladı.

Büyük Birlik Partisi (BBP) Konya İl Başkanı Osman Seçgin 10 Ocak Çalışan Gazeteciler Günü nedeniyle bir mesaj yayınladı.

bbp-gazeteciler-gunu.jpg

Seçgin, 10 Ocak Çalışan Gazeteciler Günü münasebetiyle yayınladığı mesajda şunları aktardı:

“Gazetecilik, halkımızın haber alma hakkını kullanmasına yardımcı olmak amacıyla doğruluk, tarafsızlık, objektiflik, özel hayata ve kişilik haklarına saygı gibi değerleri uhdesinde barındıran önemli bir meslektir. Bu mesleği icra etmekte olan gazeteci arkadaşlarımız da ilkeli yayıncılık anlayışı çerçevesinde olayları tarafsız bir şekilde halka aktarmakta, bir anlamda kamu vicdanının sesi olmaktadırlar.

Demokrasilerin vazgeçilmez unsurları olan basın ve medya, aynı zamanda kurumlarla bireyler arasındaki veri akışını sağlayan düşünce, ifade ve haber alma özgürlüğünün en etkin araçlarıdır. Halkı bilgilendirmek maksadıyla, mesai mefhumu olmadan her şart altında görevini yapmaya çalışan gazeteci arkadaşlarımızın özverileri bütün takdirlerin üzerindedir. Bu vesileyle; Konyalı hemşerilerimize sunmuş oldukları hizmetten dolayı ilimizdeki tüm basın-yayın kuruluşlarının temsilci ve çalışanlarının, 10 Ocak Çalışan Gazeteciler Günlerini kutluyor, Rahmetli Şehit Liderimiz Muhsin Yazıcıoğlu’yla birlikte kaybettiğimiz İsmail Güneş kardeşimiz başta olmak üzere, görevlerini yerine getirirlerken hayatlarını kaybeden tüm meslek mensuplarını rahmetle anıyorum.”

Güncel gelişmelerden anında haberdar olmak için bağlantıya tıklayarak WhatsApp grubumuza katılabilirsiniz: https://chat.whatsapp.com/EMhe2A1A0esChU9ySiRiYR

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,çok uzun ve ilgili içerikle alakasız,
Türkçe karakter kullanılmayan yorumlar onaylanmamaktadır.