Bddk Başkanı Akben: Bankacılık Sistemi Rutin Çalışmasına Devam Ediyor

Bddk Başkanı Akben: Bankacılık Sistemi Rutin Çalışmasına Devam Ediyor
BDDK Başkanı Akben, "Şu günlerde ATM'lerimizde, kredi kartlarımızda ya da sistemin herhangi bir noktasında sorunumuz yok. Sistemimiz normal, rutin çalışmasına devam ediyor." dedi

Bankacılık Düzenleme ve Denetleme Kurumu (BDDK) Başkanı Mehmet Ali Akben, ATM'lerde, kredi kartlarında ya da sistemin herhangi bir noktasında sorun olmadığını belirterek, "Sistemimiz normal, rutin çalışmasına devam ediyor. Endişe edecek, herhangi bir olumsuzluğa sevk edecek bir durum söz konusu değil." dedi.

Akben, AA muhabirine yaptığı açıklamada, "İnşallah bir daha böyle olaylar yaşamayız. Ülkemizin böyle olumsuz şeylerle anılması hepimizi derinden yaralıyor. Demokrasimiz böylelikle daha güçlü bir yapıya kavuşmuş oldu. Halkımızın ve milletimizin büyük desteği ile umarım bu tür problemler bir daha yaşanmaz." ifadelerini kullandı.

Bankacılık açısından bakıldığında sistemin tıkır tıkır çalıştığını, herhangi bir sıkıntının olmadığını vurgulayan Akben, "Şu günlerde ATM'lerimizde, kredi kartlarımızda ya da sistemin herhangi bir noktasında sorunumuz yok. Sistemimiz normal, rutin çalışmasına devam ediyor. Endişe edecek, herhangi bir olumsuzluğa sevk edecek bir durum söz konusu değil." diye konuştu.

Akben, bankaların normal faaliyetlerine aynı mesai saatlerinde devam edeceğini, İnternet bankacılığı ile bütün EFT sisteminin çalıştığını dile getirdi.
 

Kaynak:Anadolu Ajansı

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,çok uzun ve ilgili içerikle alakasız,
Türkçe karakter kullanılmayan yorumlar onaylanmamaktadır.