Beklenenin altında

Beklenenin altında
Sezona Ziraat Türkiye Kupası ve Turkcell Süper Kupa ile başlayan Konyaspor, Süper Lig’in ilk devresini Fenerbahçe beraberliğiyle tamamladı. Yeşil-beyazlılar bu süreçte gösterdiği performansla kendinden beklenenin altında kadı. Anadolu Kartalı, ateş hattın

Atiker Konyaspor, Süper Lig’in ilk devresinde kendinden beklenen performansın çok çok altında kaldı. Sezona Ziraat Türkiye Kupası ve Turkcell Süper Kupa ile başlayan yeşil-beyazlılar, kazandığı bu ivmeyi ligde değerlendiremedi. Anadolu Kartalı, yaşadığı peş peşe puan kayıplarının neticesinde küme hattına kadar geriledi. Takım oyun olarak beğenileri toplarken, gol yollarındaki eksiklik göze çarptı.

İVME KAZANDI AMA…

Önce Ziraat Türkiye Kupası’nı, ardından Turkcell Süper Kupa’yı müzesine götüren Konyaspor, ligde kendisinden beklenen performansın altında kaldı. Yeşil-beyazlılar oyun olarak taraftarını tatmin ederken, gol yollarındaki sıkıntısı önce skoru, sonra takımın puan cetvelindeki durumunu olumsuz etkiledi.

ATEŞ HATTINDA GEZİNDİ

Anadolu Kartalı Konyaspor, peş peşe kaydettiği puanlar neticesinde adım adım ateş hattına yaklaştı. Buradaki rakiplerinden Gençlerbirliği, Osmanlıspor ve Kardemir Karabükspor’u mağlup eden yeşil-beyazlılar, küme hattında da zaman zaman yer aldı. Konyaspor, puan olarak bölgenin abonelerinden birisi oldu.

İLK 10’DAN 2 PUAN ALDI

Küme hattının daimi abonelerinden olan Atiker Konyaspor, ligde ilk 10 sırada bulunan takımlardan sadece 2 puan çıkarabildi. Yeşil-beyazlılar ligin 7. haftasında konuk olduğu Malatyaspor ve 17. haftasında oynanan Fenerbahçe maçlarından 1-1’lik beraberliklerle ayrıldı.

Haber: Hasan Yıldırım

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,çok uzun ve ilgili içerikle alakasız,
Türkçe karakter kullanılmayan yorumlar onaylanmamaktadır.