Bel küreği ile gasp yapan şüpheliler yakalandı

Bel küreği ile gasp yapan şüpheliler yakalandı
Beyşehir ilçesinde, bel küreği ile tehdit ettikleri akaryakıt istasyonu görevlisinden 600 lira alarak kaçan 3 şüpheli yakalandı.

Beyşehir-Hüyük yolunda bir akaryakıt istasyonunda yaşanan ve iş yerinin güvenlik kameralarına yansıyan gasp olayının ardından harekete geçen Konya İl Jandarma Komutanlığı, şüphelileri yakalamak için özel bir araştırma ekibi oluşturdu.

 

Güvenlik kamerası görüntülerini izleyen ve şüphelilerin eşkalini belirleyen ekip, ilçe merkezi ve çevre mahallelerde Ömer S. (24), Adem A. (18) ve Süleyman S'yi (27) gasp olayının şüphelisi olarak gözaltına aldı. Mağdur Ali Kaya, jandarmaya gelerek şüphelilerden birini teşhis etti.

 

Gasp suçlamasını kabul etmeyen şüpheliler, jandarmadaki sorgularının ardından çıkarıldıkları mahkeme tarafından tutuklandı.

 

OLAY

 

Beyşehir-Hüyük yolundaki bir akaryakıt istasyonuna 4 Kasım'da gelen şüpheliler, pompa görevlisini bel küreği ve muşta ile tehdit ettikten sonra mağdurun 600 lirasını alarak kaçmışlardı. Olay, akaryakıt istasyonunun güvenlik kameralarına yansımıştı.

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,çok uzun ve ilgili içerikle alakasız,
Türkçe karakter kullanılmayan yorumlar onaylanmamaktadır.