Belçika'da Türkler Fetö'ye Ait Derneğe Yürüdü

Belçika'da Türkler Fetö'ye Ait Derneğe Yürüdü
Belçika'nın Beringen şehrinde yaşayan Türkler, Fetullahçı Terör Örgütünün darbe girişiminin ardından dün gece saatlerinde örgüte ait bir binaya yürüdü

BERINGEN (AA) - Belçika'nın Beringen şehrinde yaşayan Türkler, Fetullahçı Terör Örgütünün (FETÖ) püskürtülen darbe girişiminin ardından dün gece saatlerinde örgüte ait bir binaya yürüdü.

Başkent Brüksel'de darbe girişiminin protesto edilmesinin ardından yüzlerce Türk, Beringen kentinde toplanmaya başladı. Terör örgütüne ait derneğe yürüyen Türkleri polis engelledi.

Yolda zırhlı araçlarla barikat kuran polisler, Türk bayrağı ve Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan'ın posterlerini taşıyan kalabalığı binaya yaklaştırmadı.

Türkler, FETÖ ve elebaşı Fethullah Gülen aleyhinde slogan attı. Gece geç saatlere kadar protestolarını sürdüren grup olaysız dağıldı.

Öte yandan Belçika'nın doğusundaki Maasmechelen kenti meydanında Türklerin bugün akşam saatlerinde FETÖ'nün darbe girişimini protesto edeceği öğrenildi.

Kaynak:Anadolu Ajansı

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,çok uzun ve ilgili içerikle alakasız,
Türkçe karakter kullanılmayan yorumlar onaylanmamaktadır.