BELEC İMZAYA GELİYOR

BELEC İMZAYA GELİYOR
Torku Konyaspor uzun süredir arayış içerisinde olduğu kaleci transferini nihayet bitiriyor

Torku Konyaspor uzun süredir arayış içerisinde olduğu kaleci transferini nihayet bitiriyor. Yerli kaleci arayışları çerçevesinde sayısız isimle temas kurmasına rağmen transferi gerçekleştiremeyen ve rotayı mecburen yabancı kaleciye çeviren yeşil-beyazlılar, Slovanyalı kaleci Vid Belec ile sözleşme imzalayacak. İnter’den kiralanan 24 yaşındaki milli kaleci transferin son günü olan bugün imzayı atacak ve ardından lisans işlemleri tamamlanacak.

BOREK GİDİYOR

Djalma Campos, Ciprian Marica, Gabriel Torje, Alieksandr Hleb, Jagos Vukovic, Elvis Kokalovic, Dimitar Rangelov ve Tomas Borek’ten oluşan yabancı kadrosuna kaleci Vid Belec’i de ekleyecek olan temsilcimizde kadro dışı bırakılan Tomas Borek’in bugün PTT 1. Lig’den bir ekibe kiralanması bekleniyor. 5+3 yabancı kontenjanı da göz önüne alındığında Belec’e lisans çıkması için bir ismin gitmesi gerekiyor. Alanyaspor’un teklifine sıcak bakan Borek’in bugün takımdan ayrılacak. (Spor Servisi)

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,çok uzun ve ilgili içerikle alakasız,
Türkçe karakter kullanılmayan yorumlar onaylanmamaktadır.