Belediye Başkanı Özaltun, incelemelerde bulundu

Belediye Başkanı Özaltun, incelemelerde bulundu
KONYA (AA) - Beyşehir Belediye Başkanı Murat Özaltun, inşaatı devam eden Kültür ve Yaşam Merkezi'nde incelemelerde bulundu. Özaltun ile beraberindeki meclis...

KONYA (AA) - Beyşehir Belediye Başkanı Murat Özaltun, inşaatı devam eden Kültür ve Yaşam Merkezi'nde incelemelerde bulundu.

Özaltun ile beraberindeki meclis üyeleri, inşaat alanına giderek incelemelerde bulundu, inşaatı yapan firma yetkililerinden bilgi aldı. Özaltun, burada yaptığı konuşmada, 2015 yılının eylül ayında temeli atılan Kültür ve Yaşam Merkezi'nin kaba inşaatının bittiğini belirtti.

Merkezin açılışını aralık ayında yapacaklarını dile getiren Özaltun, "Meclis üyelerimizin birebir onaylayıp yetki verdiği yapının üzerine çıkarak, dokunarak, hissederek, görerek inceleme imkanı bulduk. Geçmişten bugüne Beyşehir’in birçok eksiği var ama bunlardan en büyüğü olarak nitelendirdiğimiz Kültür Merkezi idi. Buraya Kültür ve Yaşam Merkezi diyoruz. Çünkü, burayı aynı zamanda bir yaşam merkezi haline dönüştürmek istiyoruz." dedi.

"Başarı burada sadece belediye başkanının başarısı değil, başarı ekiple gelir" diyen Özaltun, Kültür ve Yaşam Merkezi'nin yapımında emeği geçen herkese ve meclis üyelerine teşekkür etti.

Kaynak:Anadolu Ajansı

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,çok uzun ve ilgili içerikle alakasız,
Türkçe karakter kullanılmayan yorumlar onaylanmamaktadır.