Belediye Başkanı tarlada çapa yaptı

Belediye Başkanı tarlada çapa yaptı
Başkan Özaltun, tarım alanlarında faaliyet gösteren mevsimlik kadın işçilerle birlikte pancar çapası yaptı.

Beyşehir İlçe Belediye Başkanı Murat Özaltun, tarım alanlarında faaliyet gösteren mevsimlik kadın işçilerle birlikte pancar çapası yaptı. 
Beyşehir Belediye Başkanı Murat Özaltun, kendisine eşlik eden Başkan Yardımcısı Halim Gümüşel ile birlikte mahalle ziyaretleri için çıktığı yol güzergahı üzerinde tarım sahalarında gördüğü pancar çapası yapan mevsimlik kadın işçilerin yanına gitti. Kadın işçilere çikolata ikram ederek kolaylıklar dileyen Özaltun, kendileriyle bir süre sohbet etti. Özaltun, istekleri olup olmadığını sorduğu pancar tarlasında çapa yapan kadınlara eşlik ederek bir süre birlikte çapa yaptı. Başkan Özaltun, hiçbir işin kolay olmadığını belirterek, “Burada pancar çapası yapan kadınlarımızın da güneş altında saatlerce uğraş vererek zor bir işi gerçekleştirdiğini canlı olarak yaşamış olduk.Tarımsal faaliyetlerle uğraşarak evine ekmek götüren tüm çalışanlarımıza ve çiftçilerimize bu vesile ile kolaylıklar diliyorum. Allah yardımcıları, kazançları bereketli olsun” diye konuştu.
Özaltun, Beyşehir’de hububat ürünleri gibi şeker pancarı üretiminin de çiftçiler için çok önemli olduğunu belirtirken, üreticinin gelirinin büyük bölümünü pancar ekiminden karşıladığına dikkati çekerek, “İşte çiftçimize şeker pancarı mesaisinde beden gücüyle en büyük katkı ve desteği veren bu kadın işçilerimizdir, ailelerimizdir. Çiftçimize ve çiftçilik faaliyetlerinin her alanında mesai yapan ailelerimize bu bakımdan minnet borçluyuz. Çünkü, çok önemli bir hizmete imza atıyorlar” şeklinde konuştu.

Kaynak:

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,çok uzun ve ilgili içerikle alakasız,
Türkçe karakter kullanılmayan yorumlar onaylanmamaktadır.