Belediyeden Bin Kişilik İftar Sofrası

Belediyeden Bin Kişilik İftar Sofrası
Görevlendirme yapılan Siirt Belediyesi, ramazanın ilk iftarında bin kişilik sofra kurdu - Başkan Vekili Taşkın: - "Vatandaşlarımızın çok güzel bir ilgisi var. Bütün masa ve sandalyelerimiz doldu. Hatta ayakta kalan gençlerimiz oldu, onlara da bir şekil çö

SİİRT (AA) - Kanun Hükmünde Kararname (KHK) ile görevlendirme yapılan Siirt Belediyesi, bin kişilik iftar sofrası kurdu.

15 Temmuz Demokrasi Meydanı’nda kurulan iftar sofrasına vatandaşlar yoğun ilgi gösterdi. Ezanın ardından vatandaşlar, din görevlilerinin duasıyla bu yılki ilk iftarını açtı.

KHK kapsamında Siirt Belediyesine Başkan Vekili olarak görevlendirilen Vali Yardımcısı Ceyhun Dilşad Taşkın, gazetecilere yaptığı açıklamada, ramazanı büyük bir coşkuyla mutlulukla huzur içerisinde karşıladıklarını söyledi. 30 gün boyunca her akşam bin kişiye yemek ikram edileceğini belirten Taşkın, şöyle konuştu:

"Her gece değişik etkinliklerle vatandaşlarımıza ramazanı dolu dolu geçirmelerini sağlamaya çalışacağız. Ramazanı burada coşkuyla keyifle yaşamayı düşünüyoruz. Bütün vatandaşlarımızı bekliyoruz. Burada emeği geçen herkese teşekkür ediyorum. Ramazanın huzur ve bereketle geçmesini temenni ediyorum."

Vatandaşların iftar sofrasına ilgi gösterdiklerini belirten Taşkın, "Vatandaşlarımızın çok güzel bir ilgisi var. Bütün masa ve sandalyelerimiz doldu. Hatta ayakta kalan gençlerimiz oldu, onlara da bir şekil çözüm ürettik. Kimseyi iftarsız bırakmadık. Beklediğimizin üstünde ilgi var. Umuyorum ki bu böyle sahne etkinlikleriyle ve iftarlarla devam edecektir." diye konuştu.

Vatandaşlardan Alaattin Ezer de çok güzel bir iftar etkinliği olduğunu belirtti, ensar, muhacir, Türk, Kürt ve Arap herkesi bir sofrada birleştiren belediyeye teşekkür etti.


Kaynak:Anadolu Ajansı

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,çok uzun ve ilgili içerikle alakasız,
Türkçe karakter kullanılmayan yorumlar onaylanmamaktadır.