Belediyeden tarıma organik fide desteği

Belediyeden tarıma organik fide desteği
Kayseri'nin Kocasinan ilçesinde belediye tarafından 500 bin organik domates fidesi ve gübre dağıtıldı

KAYSERİ (AA) - Kayseri'nin Kocasinan ilçesinde belediye, organik tarımı teşvik etmek amacıyla vatandaşlara 500 bin domates fidesi ile gübre dağıttı.

Kocasinan Belediye Başkanı Ahmet Çolakbayrakdar, Mimar Sinan Parkı'ndaki dağıtım öncesi yaptığı konuşmada, vatandaşların domates fidesi dağıtımına gösterdikleri yoğun ilginin, yıllardır gerçekleştirdikleri bu organizasyonun ne kadar isabetli olduğunun bir göstergesi olduğunu söyledi.

Birçok hizmeti vatandaşın ayağına getirmek için çalıştıklarını vurgulayan Çolakbayrakdar, "Temizlik, yol, kaldırım, imar ve diğer belediyecilik işleri hepsi sizlere daha iyi hizmet edebilmek için. Bunun yanında domates fidesi ve benzeri sosyal etkinliklerle vatandaşlara hizmet etmenin gayreti içerisindeyiz. Burada gördüğümüz şu ki vatandaşa daha iyi hizmet ederseniz, iyi şeyler yaparsanız karşılığını görüyorsunuz. Bunu burada sizlerle yaşıyoruz. İnşallah gelecek yıllarda da bu organizasyonları devam ettireceğiz." diye konuştu.

Konuşmanın ardından kadınlar ve erkekler için ayrı ayrı oluşturulan alanlarda domates fidelerinin dağıtımına başlandı. İzdiham yaşanmaması için zabıtaların yoğun çaba sarf ettiği programda, vatandaşlar uzun kuyruklar oluşturdu. Yaklaşık 500 bin organik domates fidesi ile gübre, kısa sürede tükendi.

Kaynak:Anadolu Ajansı

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,çok uzun ve ilgili içerikle alakasız,
Türkçe karakter kullanılmayan yorumlar onaylanmamaktadır.