Belediyespor Çok Rahat

Belediyespor Çok Rahat
Türkiye Voleybol Federasyonu 1. Lig A Grubunda mücadele eden Seydişehir Belediyesspor voleybol takımı ,

Türkiye Voleybol Federasyonu 1. Lig A Grubunda mücadele eden Seydişehir Belediyesspor voleybol takımı , kendi sahasında oynadığı müsabakada rakibi ligin zayıf ekibi ES Spora set vermeden kazanmasını bildi.

Seydişehir Atatürk Spor Salonun'da  oynan maça Seydişehirliler yoğun ilgi gösterdi. Rakibine set vermeyen Seydişehir Belediyespor setleri 25-19 ,25-17 ve 27-25 maçıda 3-0 kazanmasını bildi.

Maç sonrası değerlendirmesinde Antrenör Süleyman Kılınç  " Maçı taraftarımızın büyük desteği ile kazandık. Aldığımız bu galibiyet bizi  mutlu etti. Maçlarımızı izleyerek  bize desteklerini esirgemeyen Belediye Başkanımız Mehmet Tutal ve  yönetim kurulumuza, taraftarımıza ve sporcularıma canı gönülden teşekkür ediyorum. Yaptığımız karşılaşmalarda hemşehrilerimizin bizi yalnız bırakmaması bizlere ayrı bir güç veriyor''dedi.

Öte yandan karşılaşmayı izleyenler arasında Belediye başkanı Mehmet Tutal'da vardı. Galibiyet sonrası kısa bir değerlendirme yapan başkan Tutal ;" Takımımızın oynamış olduğu maçlarda başarılı olması bizleri mutlu ediyor. Ben emeği geçen herkese teşekkür ediyorum. Takımımız centilmence ve sportmence oyun çıkarıyor" dedi.

 (Süleyman Sayan)

566bb0f0-b560-4a44-a7c3-23b7796813c6.jpg

Kaynak:Pusula Haber

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,çok uzun ve ilgili içerikle alakasız,
Türkçe karakter kullanılmayan yorumlar onaylanmamaktadır.