Bellona Agü'de Final Sevinci

Bellona Agü'de Final Sevinci
- Başantrenör Avcı:"Kayseri'ye bir kupa hediye etmek istiyoruz"


KAYSERİ (AA) - Basketbolda FIBA Kadınlar Avrupa Kupası yarı final rövanş maçında Hatay Büyükşehir Belediyespor'u 64-58 mağlup ederek finale yükselen Bellona AGÜ'de başantrenör Ayhan Avcı, organizasyonda şampiyonluğa ulaşmak istediklerini söyledi.

Maçın ardından basın mensuplarına değerlendirmede bulunan Avcı, "Güzel bir maç oldu, böyle olacağını da biliyorduk. İlk yarıda istediğimiz hiçbir şeyi yapamadık. Galiba ilk maçın etkisinde kalmışız. Ama ikinci yarı oyuncular farklı bir oyun sergiledi. Çok iyi savunma yaptık. Zaten seyircimiz önünde çok iyi oynuyoruz." diye konuştu.

Mücadele ettikleri her kulvarda hep en üstü hedeflediklerini aktaran Avcı, şu ifadeleri kullandı:

"Kayseri'de Avrupa maçlarında 5-6 senede sadece iki kez kaybettik. Bu da salonumuzun bizim için ne kadar önemli olduğunu gösteriyor. Şimdi finale kaldık. Avrupa kupalarında üçüncü kez finale kalmak büyük bir başarı. Finalde Yakın Doğu Üniversitesi ile karşılaşacağız. Bizden bütçe olarak çok üstün bir takım. Her yerde en üstte olma istediğimizi hep dile getirdik. Her platformda da bunu gösterdik. Türkiye Kupası'nda final oynadık, şimdi burada finale çıktık. Sıra kupa kazanmaya geldi. İlk maç kendi sahamızda olacak. Bu atmosferi daha iyi duruma getirip, artık Kayseri'ye bir kupa hediye etmek istiyoruz."

Kaynak:Anadolu Ajansı

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,çok uzun ve ilgili içerikle alakasız,
Türkçe karakter kullanılmayan yorumlar onaylanmamaktadır.