Benzin istasyonunda silahlı saldırı (TIKLA&İZLE)

Benzin istasyonunda silahlı saldırı (TIKLA&İZLE)
Çorum'da akaryakıt istasyonunda husumetlisinin silahlı saldırısına uğrayan şahıs, yaralı olarak aracıyla kaçarak canını kurtarmıştı.

Çorum'da akaryakıt istasyonunda husumetlisinin silahlı saldırısına uğrayan kişi, yaralı olarak otomobiliyle kaçarak canını kurtarmıştı. Silahlı saldırı anı anbean güvenlik kamerasına yansıdı.

Olay, Osmancık Caddesi üzerinde bir akaryakıt istasyonunda oldu. Edinilen bilgiye göre, otomobil ile bir akaryakıt istasyonuna gelen İ.Ç., burada husumetli olduğu M.Y.'nin silahlı saldırısına uğradı. Olaın olduğu yerden yaralı halde kaçan İ.Ç., Garanti Evler 10. Sokak üzerine gelerek 112 Çağrı Merkezini arayıp yardım talebinde bulundu.

İhbar üzerine olay yerine sağlık ve polis ekibi sevk edildi. Yaralı İ.Ç., sağlık ekiplerinin olay yerinde yaptığı ilk müdahalenin sonrasında ambulansla Hitit Üniversitesi Erol Olçok Eğitim ve Araştırma Hastanesi'ne kaldırılarak tedavi altına alınmıştı. Saldırı anı güvenlik kameralarına an ve an yansıdı. Yaşanan olayda bir anda koşarak gelen M.Y.'nin, elindeki tabancayla İ.Ç. himayesindeki araca peş peşe ateş ettiği görülüyor.

Kaynak:İhlas Haber Ajansı

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,çok uzun ve ilgili içerikle alakasız,
Türkçe karakter kullanılmayan yorumlar onaylanmamaktadır.