Benzin ve motorin fiyatları 9 ay önceye dönüyor

Benzin ve motorin fiyatları 9 ay önceye dönüyor
Brent petroldeki büyük düşüş akaryakıt fiyatlarına yansıyacak. Bu geceden itibaren benzine 2.15, motorine 1.90 lira indirim gelecek.

Brent petroldeki büyük düşüş akaryakıt fiyatlarına yansıyacak. Bu geceden itibaren benzine 2.15, motorine 1.90 lira indirim gelecek. Böylece benzin, Nisan 2022'den bu yana ilk kez 20 liranın altına düşecek.

Petrol piyasasındaki dalgalanma sürüyor. Brent petrol çakılırken araç sahiplerine güzel haber geldi. Geçtiğimiz gün 82,68 dolar seviyesinde tamamlayan brent petrolün varil fiyatı, bugün yüzde 4 daha değer kaybederek 79,91 dolar oldu. Böylece, brent petrolün varil fiyatı 7 Ocak'tan bu yana bu yana en düşük seviyesine geriledi.

Dün ABD'de açıklanan veriler sonrası, ABD Merkez Bankası'nın (Fed) faiz artışlarına beklenenden daha uzun süre devam edeceğine yönelik endişeler arttı.

Fed'in para politikasına ilişkin beklentilerle dün yüzde 0,7 yükselen dolar endeksi, bugün 105,3 seviyesinde bulunuyor.

AKARYAKIT 9 AY ÖNCEKİ FİYATLARINA DÜŞECEK

Petrol fiyatlarındaki dalgalanma ile akaryakıt piyasası oldukça hareketli günler geçiriyor, geçtiğimiz hafta 1,16 TL zam yapılan motorinin litre fiyatı için indirim geldi.

Bu geceden itibaren benzine 2.15, motorine 1.90 lira indirim gelecek. Benzin, Nisan 2022'den bu yana ilk kez 20 liranın altına gerileyecek.

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,çok uzun ve ilgili içerikle alakasız,
Türkçe karakter kullanılmayan yorumlar onaylanmamaktadır.