Bera Holding 5 şirketiyle ikinci 500 listesinde

Bera Holding 5 şirketiyle ikinci 500 listesinde
Bero Holding, 5 şirketiyle İstanbul Sanayi Odası (İSO) tarafından Türkiye’nin İkinci 500 Büyük Sanayi kuruluşu arasına girerek, listeye damga vurdu. 

Bero Holding, 5 şirketiyle İstanbul Sanayi Odası (İSO) tarafından Türkiye’nin İkinci 500 Büyük Sanayi kuruluşu arasına girerek, listeye damga vurdu. 
Türkiye'nin İkinci 500 Büyük Sanayi Kuruluşu 2016 yılı araştırması sonuçları açıklandı. Konya'dan 13 firma 500'e girme başarısını gösterdi. Listede Bera Holding’den 5 firma yer aldı. İkinci 500 sıralamasında, Kombassan Kağıt 108, Divapan 285, Golda Gıda 315, Muratlı Karton 403, Kompen PVC 415. sıradan listeye girerek büyük bir başarı gösterdi. İSO İkinci 500’de yer alan 5 şirketin sıralama ortalamasında ve cirolarında da 2015 yılına göre önemli bir büyüme göze çarptı.

“Bera Holding, herkesin gururu oldu”
Konuyla ilgili açıklama yapan Bera Holding Yönetim Kurulu Başkanı Ali Rıza Alaboyun, “İSO tarafından belirlenen Ülkemizdeki en büyük 1000 sanayi kuruluşu arasında 5 şirketimizle yer alıp ikinci 500 sıralamasında adından en çok söz ettiren grup olduk. 2016 yılı için belirlenen listeye girme başarısını gösteren Kombassan Kağıt, Divapan, Golda, Muratlı Karton, Kompen sadece bizim değil, bölge ve ülke ekonomisi adına da gurur kaynaklarımız oldu. Ekonomimizde Milli değerlerin her geçen gün önemini daha iyi anladığımız şu günlerde bu şirketlerimizin başarılarını artırarak devam ettirmeleri milletimizin geleceğe olan umudunu ve inancını da artırıyor olması bizler için apayrı bir sevinç kaynağı oldu. Bu sevinç ve gurur sadece bizim, ortaklarımızın değil aynı zamanda Konya’nın, bölgemizin ve Türkiye’mizindir” diye konuştu. Ayrıca Alaboyun, Grup olarak toplamda 1 milyar 300 milyon TL’yi aşan cirosuyla gelecek dönemde ülkemizin başarılı şirketleri arasında daha fazla şirketle yer almayı hedeflediklerini ifade etti.

“İstihdama önemli katkı sağlıyoruz”
Yaşanan olumsuz iç ve dış şartlara rağmen dik durduklarının altını çizen Alaboyun, “Büyük Türkiye hedefine sağlam adımlarla yürümeye devam etmiş olduğumuzu görmüş ve göstermiş olmanın haklı gururunu ve mutluluğunu da yaşıyoruz. Gurubumuz şirketlerinde direkt olarak 4 bin 500 civarında personel istihdam edilerek işsizliğin azaltılmasında katkı sağlamaya devam etmekteyiz. Konya-Karaman bölgesinde faaliyet gösteren tüm şirketlerimizin bölge ekonomisine katkısı ise mal ve hizmet alımları, ihracat, ücret ödemeleri, vergi ödemeleri gibi kalemler dikkate alındığında toplamda 1 milyar TL’nin üzerindedir. Şu gerçek asla unutulmasın ki Bera Holding olarak, ülkemize ve bölgemize katkı sağlamaya devam edeceğiz. Türkiye ile birlikte biz de büyüyeceğiz. Bu başarıya katkıda bulunan çalışanlarımız, yöneticilerimiz, yatırımcılarımız, bayilerimiz, tedarikçilerimiz ve iş ortaklarımız olmak üzere tüm paydaşlarımıza teşekkürlerimi sunuyorum” şeklinde konuştu.

Kaynak:

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,çok uzun ve ilgili içerikle alakasız,
Türkçe karakter kullanılmayan yorumlar onaylanmamaktadır.