Berbere uyuşturucu baskını

Berbere uyuşturucu baskını
Adana'da bir berbere uyuşturucu operasyonu düzenlendi. Çok sayıda uyuşturucu malzeme ve uyuşturucu madde ticaretinde ticaretinden elde dildiği düşünülen bir miktar para ele geçirildi.

Adana'da bir berbere yapılan uyuşturucu baskınında satışa hazır 8 pakette 60,44 gram esrar, uyuşturucu etkili 34 hap, hassas terazi ele geçirilirken, gözaltına alınan bir kişi tutuklandı.

Adana İl Emniyet Müdürlüğü Narkotik Suçlarla Mücadele Şube Müdürlüğü ekipleri, "torbacı" diye bilinen uyuşturucu madde satıcılarına yönelik çalışma yaptı. Ekipler, Seyhan ilçesi Gazipaşa Mahallesi'ndeki bir berberde uyuşturucu madde bulunduğu bilgisi üzerine harekete geçti. Operasyon düzenlenen berberde yapılan aramada satışa hazır 8 pakette 60,44 gram esrar, uyuşturucu etkili 34 hap, hassas terazi ile uyuşturucu madde satışından elde edildiği değerlendirilen 760 lira ele geçirildi. Operasyonda berber İ. C. gözaltına alındı.

Öte yandan polis, Tarsus-Adana-Gaziantep (TAG) Otoyolu'nda şüphe üzerine durdurulan bir otomobilde de arama yaptı. Araçta 875 gram metamfetamin ele geçirilirken, sürücü Kürşat K. gözaltına alındı.

Emniyete götürülen şüphelilerden İ. C., 2 saatliğine emanet olarak dükkana baktığını, uyuşturucudan haberinin olmadığını öne sürdü. İşlemlerinin ardından adliyeye sevk edilen İ. C. ile K. K., çıkarıldıkları mahkemece tutuklandı.

Berbere uyuşturucu baskını

Berbere uyuşturucu baskını

Kaynak:İhlas Haber Ajansı

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,çok uzun ve ilgili içerikle alakasız,
Türkçe karakter kullanılmayan yorumlar onaylanmamaktadır.