"Berlin, Ülker Sports Arena gibi olacak"

"Berlin, Ülker Sports Arena gibi olacak"
- Fenerbahçe Erkek Basketbol Takımı Kaptanı Melih Mahmutoğlu:"Berlin'in Ülker Sports Arena gibi olacağından eminiz. İnşallah Avrupa Ligi'ni kazanarak ülkemize şampiyonluğu getiririz"- "Bu takım gerçekten şampiyon olmayı hak ediyor"- "Fenerbahçe her zaman


İSTANBUL (AA) - ERKAN TİRYAKİ - Fenerbahçe Erkek Basketbol Takımı'nın kaptanı Melih Mahmutoğlu, THY Avrupa Ligi'nde Dörtü Final'in düzenleneceği Almanya'nın başkenti Berlin'de Türk taraftarların kendilerini yalnız bırakmayacağını söyledi.

Berlin'de 13-15 Mayıs tarihlerinde düzenlenecek Dörtlü Final'de şampiyonluk mücadelesi verecek sarı-lacivertli takımın kaptanı, AA muhabirine açıklamalarda bulundu.

Dörtlü Final'de üst üste ikinci kez mücadele edeceklerini hatırlatarak bunun önemine vurgu yapan Melih Mahmutoğlu, Berlin'deki Türk nüfusunun fazla olduğunu bildiklerini belirterek, şunları kaydetti:

"Çok güzel hisler hissediyoruz. Üst üste ikinci kez Dörtlü Final yaşayacağız. Sezon başından beri amacımız şampiyonluktu. İnşallah bu da Dörtlü Final'de gelir. Tabii bu kolay olmayacak. İlk maçta Laboral Kutxa'yla oynayacağız. Çok iyi ve kaliteli oyuncuları var. Kolay olmayacak ama biz iyi bir takımız. Seyircimizle iyi oynuyoruz. Berlin'de de böyle olacak. Berlin'in Ülker Sports Arena gibi olacağından eminiz. İnşallah Avrupa Ligi'ni kazanarak ülkemize şampiyonluğu getiririz."

Türk taraftarların Mercedes-Benz Arena'da gerçekleştirilecek organizasyon için çok fazla bilet aldığını duyduklarını aktaran Fenerbahçeli oyuncu, "Geçen sene milli takımla da Berlin'deydik. Berlin'de çok fazla Fenerbahçe taraftarı olduğunu biliyoruz ve bu bizim için avantaj. Geçen sene Madrid bile Ülker Sports Arena gibiydi. Bu sene Berlin'de daha da fazla taraftar olacaktır. Çok heyecan verici. İnşallah kupayı getiririz." ifadelerini kullandı.

Kupayı almaları durumunda Kadıköy'de Bağdat Caddesi'nde düzenlenmesi muhtemel şampiyonluk kutlamalarını hayal ettiğini aktaran milli basketbolcu, "İnşallah Allah bize bunları yaşamayı nasip eder." dedi.


- "Şampiyonluğu hak ediyoruz"


Geçen sezon Dörtlü Final oynayan takımdan kalan 5 oyuncudan biri olan Melih Mahmutoğlu, yeni kurulan bir ekip olmalarına rağmen şampiyon olmayı hak ettiklerini ifade etti.

Başantrenör Zeljko Obradovic sayesinde takım olmayı başardıklarını anlatan 26 yaşındaki basketbolcu, şöyle konuştu:

"Kolay değil çok oyuncu değişti. Yeni oyuncular geldi. Herkes çok fazla özveriyle çalıştı, çalışmaya devam ediyor. Tabii bunlar hocamız sayesinde oluyor. Savaşmayı bırakmayan ve pes etmeyen bir takımız. Hücumda kötü günümüz olduğu zaman bile savunmayla maçları kazanmayı bildik. Dörtlü Final'de bunu da en iyi şekilde sahaya yansıtacağız. Bu takım gerçekten şampiyon olmayı hak ediyor."


- "Fenerbahçe her zaman şampiyonluğa oynar"


Melih Mahmutoğlu, Fenerbahçe'nin her zaman ve her yerde şampiyonluğa oynayan bir kulüp olduğunu vurguladı.

Sarı-lacivertli takımın kaptanı, sözlerini şöyle sürdürdü:

"Fenerbahçe her zaman ve her yerde şampiyonluğa oynar. Fenerbahçe'ye gelen herkes, geldiği ilk günden beri bunu bilir. Şu anda herkeste Dörtlü Final heyecanı var. Her şeyi şampiyonluk için yapıyoruz. Sakatlarımız da iyileşti. En iyi şekilde Dörtlü Final'e hazırlandık. Ülkemize kupayı getirmek istiyoruz."

Avrupa şampiyonu olmak için herkesin özverili bir şekilde çalıştığının altını çizen Melih Mahmutoğlu, "Çok çalışıyoruz, herkes çok fazla emek veriyor. Başkanımız, yöneticilerimiz, taraftarımız, antrenörümüz, yardımcı antrenörümüz, kulüpte çalışan herkes çok fazla emek veriyor ve şampiyonluğa inanıyor. İnşallah Allah bize o güzel günleri nasip eder." diyerek sözlerini tamamladı.


Kaynak:Anadolu Ajansı

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,çok uzun ve ilgili içerikle alakasız,
Türkçe karakter kullanılmayan yorumlar onaylanmamaktadır.