Berrak Su ve Beysu'dan kaliteli hizmet

Berrak Su ve Beysu'dan kaliteli hizmet
Hasan Kılınç; Mersin’de üretilen tek gerçek doğal kaynak suyu olan Berrak Su ile şehrimizin markası olan ve Türkiye’de su markaları arasında bir ilki gerçekleştirerek Kalite Yönetim Sertifikası’nı alan Beysu’nun bayiliğini yürütüyor.

Konya’da başarılı işlere imza atan Hasan Kılınç; Mersin’de üretilen tek gerçek doğal kaynak suyu olan Berrak Su ile şehrimizin markası olan ve Türkiye’de su markaları arasında bir ilki gerçekleştirerek Kalite Yönetim Sertifikası’nı alan Beysu’nun bayiliğini yürütüyor.

Üretimi boyunca el değmeden son tüketiciye ulaşan Berrak Su’nun Konya Distribütörü yürüten Hasan Kılınç, geçtiğimiz aylarda Beysu’nun da bayiliğini alarak kaliteli hizmet yelpazesini genişletti. Çalışmaları hakkında bilgi veren Kılınç, “Konya’da en çok tercih edilen markalar arasında yer alan Berrak Su’nun distribütörü olarak çalışmalarımıza devam ediyorduk. Bu süreçte Konya’mızın markası olan ve üst düzey kalite sunan Beysu’nun da bayiliğini almak için başvurduk. Geçtiğimiz aylarda da Beysu’nun bayiliğini aldık. Geniş ulaşım ağı, güler yüzlü personelimiz ve uygun fiyat politikamız ile şehrimize hizmet etmeye devam ediyoruz” diye konuştu.

dsc-0121.jpg

KALİTEDE BİRİNCİYİZ

‘Hem hesaplı hem de kalitede birinciyiz’ ifadelerini kullanan Kılınç, “Berrak Su olarak Konya’nın hem en hesaplı hem de en kaliteli markasıyız. Doğal kaynak suyu ve pH oranı da yüksek. pH oranı yüksek sular genelde sert olur ama bizim suyumuz hem kaliteli hem de sağlıklı. Bu konuda garanti veriyoruz. Mineralli su işlem görür, doğal kaynak suyu hiçbir işlem görmez. Doğal mineralli suların mineral içeriği yıl boyunca aynı kalır. Doğal kaynak sularında böyle bir koşul aranmaz. Berrak Su lezzetini Torosların zirvesinde yıl boyu yağan kar ve yağmur sularından alır. Çamlı Yayla’nın eşsiz doğası ile olgunlaşan doğal kaynağından bize; bizden de müşterimize gider” şeklinde konuştu.

beysu-2.png

ÇOK TERCİH EDİLİYORUZ

Özel sektörün yanında resmi kurumlarla da çalıştıklarını söyleyen Kılınç, “Genelde hastanelerle, adliye, Sosyal Güvenlik Kurumu, kolejler, nüfus müdürlükleri, sağlık ocakları gibi resmi kurumlara hizmet veriyoruz. İş yerlerine de hizmetimiz bulunuyor şu an sanayiye de hizmet vermeye başladık. Özellikle sağlık konusunda hassas olanlar araştırma yaptıklarında bizim suyumuzu tercih ediyor. Damacanalarımızı oldukça yeni tutmaya çalışıyoruz. Temiz ve doğru hizmet veriyoruz. Bu yüzden de çok tercih ediliyoruz” dedi.

berrak-su-2.png

GENİŞ DAĞITIM AĞI İLE HİZMET VERİYORUZ

Şehrin her yerinde hizmet verdiklerini belirten Kılınç, “Konya’nın her yerine dağıtımımız mevcut elimizden geldiğince aktif faaliyet veriyoruz. Çok talep var ama biz müşterimizi hiçbir zaman mağdur etmiyoruz etmeyiz. Su ambalajlarımız pet gurubu ve damacana olarak ikiye ayrılıyor. Pet gurubunda bardak su ve 0,5 ml’lik olmak üzere iki çeşit suyumuz bulunuyor. Bunun yanında damacanalarımız var. Damacanalarımız depozito usulü gidiyor doluyor ve tekrar geliyor pet gurubu ambalajlarımız kullan at olarak hizmet veriyoruz. Damacanalarımızı daima temiz tutuyoruz” ifadelerini kullandı.

beysu-1.jpg

ÜRÜN KAPASİTEMİZİ GENİŞLETECEĞİZ

Su satışlarıyla birlikte ilerleyen dönemlerde faaliyetlerinin büyüyeceğini kaydeden Kılınç, “İçecek üzerinde büyümeyi düşünüyoruz. Sadece su değil soda, kola, şalgam, limon suyu, meyve suyu gibi akla gelen her tür içecek çeşidini bünyemizde bulundurmayı hedefliyoruz kısacası içecekle ilgili her ürünü bir telefonla müşteriye ulaştırmayı hedefliyoruz. İçeceğin yanında zeytin bahçelerimiz de yetiştirdiğimiz zeytinlerimiz var. Soğuk sıkım zeytin yağ satışlarımızı da büyütmeyi planlıyoruz” şeklinde konuştu.

ÜST DÜZEY KALİTE VE LEZZET

Yaşamın kaynağı ile tazelenip, her yudumda doğanın saf ve temizliğini hissedeceğiniz doğal kaynak suyu Beysu’nun modern şişeleme tesisi ile kaliteli hizmet sunuyor. Beysu’nun Konya Büyükşehir Belediyesi güvencesi ile Beyşehir ilçesi Doğanbey Mahallesindeki yenilenmiş ve ileri teknolojili üretim tesisinde şişeleme yaptığını aktaran Kılınç, “Beysu Konya Büyükşehir Belediyesi Koski Genel Müdürlüğü güvencesiyle üst düzey kalitede ve lezzette sizlere sunuluyor. Bizlerde şehrinizin markasına sahip çıkmak, kaliteli işlere imza atmak ve Beysu adını her işletmeye iletmek adına Beysu’nun bayiliğini aldık” diye konuştu.

whatsapp-image-2022-03-30-at-10-15-28.jpeg

KALİTE YÖNETİM SERTİFİKASI’NI ALDI

Beysu’nun ürün yelpazesi hakkında bilgi veren Kılınç, “Beysu olarak, 200 ml bardak, 0.33 L pet şişe, 0.5 L pet şişe, 1.5 L pet şişe, 5 L pet şişe ve 19 L damacana olmak üzere 6 farklı boyutta hizmetimiz mevcut. Konya’mızın markasını gururla temsil etmekle kalmayıp, geniş ulaşım ağı ile Konya’nın her yerine suyumuzu ulaştırıyoruz. Ayrıca Beysu, Türkiye’de su markaları arasında bir ilki gerçekleştirerek Kalite Yönetim Sertifikası’nı aldı” dedi.

ULTRA HİJYENİK BİR ORTAMDA ÜRETİLİYOR

Beysu’nun teknolojik cihazlarla ozonlama, preformdan dolum, kapaklama, etiketleme ve şiringlemeye varıncaya kadar el değmeden ve ultra hijyenik bir ortamda üretildiğini vurgulayan Kılınç, “Beysu’nun, şişeleme tesisindeki gelişmiş laboratuvarlarında kaynak suyunun kimyasal, mikrobiyolojik kontrolleri Sağlık Bakanlığı, Avrupa Birliği normları ve İnsani Tüketim Amaçlı Sular Yönetmeliğine uygun bir şekilde üretim aşamalarında ve günlük olarak periyodik şekilde yapılıyor” ifadelerini kullandı.

1-001.jpg

MİNERAL MUHTEVASI YÜKSEK BİR SU

Dünyada ve ülkemizde giderek artan nüfusa paralel olarak nitelikli su ihtiyacının da arttığına değinen Kılınç, “Beysu, tüketicinin bu yöndeki tüm ihtiyaç ve beklentilerini karşılamaya devam ediyor. Yüzey sularının karışmadığı, kaynağından temiz olan, herhangi bir kimyasal işlemden geçmemiş, mineral muhtevası yüksek bir su. Sağlık Bakanlığı'nın kaynak suları ile ilgili yönetmeliğine uygun olarak TSE standartlarında üretim yapıyor. ISO 9001:2000 ve TS EN ISO 22000:2005 Kalite Yönetim Sistemi belgelerine de sahip” diyerek sözlerine son verdi. Yiğit Berkay ÇOPUR

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,çok uzun ve ilgili içerikle alakasız,
Türkçe karakter kullanılmayan yorumlar onaylanmamaktadır.