Beşiktaş İlk Deplasman Galibiyeti Peşinde

Beşiktaş İlk Deplasman Galibiyeti Peşinde
Beşiktaş, Spor Toto Süper Lig'in 4. haftasında Akhisar Belediyespor ile yarın yapacağı karşılaşmada bu sezonki ilk deplasman galibiyetini almayı hedefliyor.

 Spor Toto Süper Lig'in ilk 3 haftalık bölümünde 2 galibiyet ve bir beraberlik alan Beşiktaş, Akhisar Belediyespor'a konuk olacak.Sahasında yaptığı 2 maçta Aytemiz Alanyaspor'u 4-1, Kardemir Karabükspor'u 3-1 mağlup eden Beşiktaş, deplasmanda ise Atiker Konyaspor ile 2-2 berabere kaldı.Siyah-beyazlılar ayrıca, rakibini mağlup ederek, 5. haftada Galatasaray ile yapacağı derbiye moralli hazırlanmak istiyor.Beşiktaş'ı konuk edecek Akhisar Belediyespor ise taraftarları önünde galibiyet sevinci yaşayamadı. Ligdeki tek galibiyetini deplasmanda Kayserispor'u 2-0 yenerek alan Ege temsilcisi, sahasında Galatasaray'a 3-1 mağlup oldu. Akhisar Belediyespor, Çaykur Rizespor'a konuk olduğu mücadelede de sahadan 1-0 yenilgiyle ayrıldı.Akhisar Belediyespor ile Beşiktaş arasındaki müsabaka, Manisa 19 Mayıs Stadı'nda yarın saat 20.00'de başlayacak. Karşılaşmayı hakem Bülent Yıldırım yönetecek.

 

Kaynak:Anadolu Ajansı

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,çok uzun ve ilgili içerikle alakasız,
Türkçe karakter kullanılmayan yorumlar onaylanmamaktadır.