Beşiktaş Mario Gomez'e Alternatif Arıyor

Beşiktaş Mario Gomez'e Alternatif Arıyor
Beşiktaş Kulübü Yönetim Kurulu Sözcüsü Metin Albayrak, siyah-beyazlı takıma dönmeyeceğini açıklayan Mario Gomez'in alternatiflerinin olduğunu söyledi

 Beşiktaş Kulübü Yönetim Kurulu Sözcüsü Metin Albayrak, siyah-beyazlı takıma dönmeyeceğini açıklayan Mario Gomez'in ayrılış kararına ilişkin, "Forvet bölgesi için elimizde alternatifler var." dedi.

AA muhabirine açıklamada bulunan Albayrak, "Gomez'i bu noktaya Beşiktaş getirmiştir. Beşiktaş'tan kimler geldi kimler geçti. Fikret Orman başkanlığında yapmış olduğumuz transferlerdeki başarımız ortada." ifadelerini kullandı.

Alman golcünün dönmeyeceğini açıklamasının ardından Beşiktaş'ta kaos havası estirilmeye çalışıldığını savunan siyah-beyazlı yönetici, şunları kaydetti:

"Transferde ne kadar başarılı olduğumuz görülüyor. Karamsar bir tablo çizilmesine gerek yok. Böyle bir kaos varmış havası, başta takımımızda bulunan milli takımın forveti Cenk Tosun olmak üzere diğer futbolcularımıza haksızlık olur. Şu anda hocamız ve takımımız yeni sezon için yoğun bir şekilde çalışıyor."
 

Kaynak:Anadolu Ajansı

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,çok uzun ve ilgili içerikle alakasız,
Türkçe karakter kullanılmayan yorumlar onaylanmamaktadır.