Beşiktaş şampiyon oldu

Beşiktaş şampiyon oldu
Siyah beyazlı taraftarlar Denizli, Manisa ve Uşak'ta şampiyonluğu kutladı

DENİZLİ/MANİSA/UŞAK (AA) - Beşiktaş'ın şampiyonluğunu ilan etmesi, siyah-beyazlı taraftarlarca Denizli, Manisa ve Uşak'ta coşkuyla kutlandı.

Beşiktaş'ın ligin bitimine 1 hafta kala şampiyonluğunu ilan etmesi üzerine, taraftarlar Denizli'de araçlarıyla konvoy oluşturdu.

Delikliçınar Meydanı'nda gelen taraftarlar, ellerindeki Beşiktaş ve Türk bayraklarıyla takımları lehine tezahüratta bulundu.

Siyah-beyazlı taraftarlar, ellerindeki meşalelerle şampiyonluk sevincini yaşadı, daha sonra araçlarıyla şehir turu attı.

Manisa'nın merkez ilçeleri Şehzadeler ve Yunusemre ilçelerinde de meydanlarda toplanan taraftarlar, araçlarıyla konvoy oluşturdu.

Ellerinde Beşiktaş ve Türk bayraklarıyla takımları lehine tezahürat yapan futbolseverler, araçlarıyla şehir turu gerçekleştirdi.

Uşak'ta da Beşiktaş taraftarları İsmetpaşa Caddesinden Cumhuriyet Meydanı'na yürüyerek, takımlarının şampiyonluğunu kutladı.

Kaynak:Anadolu Ajansı

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,çok uzun ve ilgili içerikle alakasız,
Türkçe karakter kullanılmayan yorumlar onaylanmamaktadır.