'Beşiktaş şampiyonluğu hak etti'

'Beşiktaş şampiyonluğu hak etti'
Eski Beşiktaşlı futbolcu İbrahim Toraman, Spor Toto Süper Lig'de 6 puan farkla Fenerbahçe'nin önünde bulunan ve bir puan alması halinde şampiyon olacak Beşiktaş'ın kupayı hak ettiğini söyledi

İSTANBUL - (AA) - Eski Beşiktaşlı futbolcu İbrahim Toraman, Spor Toto Süper Lig'de 6 puan farkla Fenerbahçe'nin önünde bulunan ve bir puan alması halinde şampiyon olacak Beşiktaş'ın kupayı hak ettiğini söyledi.

Siyah-beyazlı takımda 2004-2013'e kadar forma giyen Toraman, Beşiktaş'ın sezon başından itibaren zirvede bulunduğunu hatırlatarak "Beşiktaş ligin başından sonuna kadar oynadığı oyunla taraflı tarafsız herkesin beğenisini kazandı, şampiyonluğu hak etti." dedi.

"Bence artık şampiyon Beşiktaş" diyen Toraman, "Futbolda işi garantiye almak gerekiyor. Bu hafta taraftarların müthiş coşkusuyla beraber şampiyonluğu kutlayacağını düşünüyorum. Hak eden hak ettiği yerde. İyi organize olan Anadolu takımları üst sırada yer aldı. Organize olamayanlar altlarda kaldı. Ligin en iyi takımları Beşiktaş ve Fenerbahçe en üst sırada bulunuyor. Kendi takımım Beşiktaş'ı tebrik ediyorum. Teknik adamlar, oyuncular ve taraftarlar şampiyonluğu hak ettiler." ifadelerini kullandı.

-"Unutamayacakları anlar yaşayacaklar"-
Beşiktaş'ın Galatasaray'ı yenmesi ve Fenerbahçe'nin de Medipol Başakşehir karşısında puan kaybetmesiyle birlikte siyah-beyazlı takımın üstündeki stresi attığını vurgulayan Toraman, 15 Mayıs Pazar günü Osmanlıspor ile oynanacak maçta da futbolcuların unutulmaz anlar yaşayacağını dile getirdi.

Muhabir:ERCAN DOĞAN

Kaynak:Anadolu Ajansı

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,çok uzun ve ilgili içerikle alakasız,
Türkçe karakter kullanılmayan yorumlar onaylanmamaktadır.