Beşiktaş sevgisiyle Türkiye'ye yerleşti

Beşiktaş sevgisiyle Türkiye'ye yerleşti
İngiliz vatandaşı Ashley Saywell, yıllar önce kartal ambleminden etkilenerek takip ettiği, Türkiye tatili sırasında da tutkuyla bağlandığı Beşiktaş için hayatını kökten değiştirdi

Didim'de yaşayan İngiliz vatandaşı Ashley Saywell, Beşiktaş Futbol Takımı'na olan olan sevgisiyle dikkati çekiyor.

İngiltere'de doğan 61 yaşındaki Ashley Saywell'in Beşiktaş'a olan ilgisi, çocukluk döneminde okuduğu gazetenin spor sayfasındaki bir haberle başladı.

Beşiktaş amblemini ve kartal simgesini beğenerek hayranlık duymaya başladığı siyah-beyazlı ekibi, 10 yıl önce tatile geldiği Türkiye'de yakından takip etme fırsatı bulan Saywell, bu takımın fanatiği oldu.

Ashley Saywell, AA muhabirine yaptığı açıklamada, tatil için Marmaris ve Bodrum gibi merkezleri ziyaret ettiğini, bu süreçte insanların Beşiktaş'a olan bakışını daha iyi anlama fırsatı bulduğunu, çocukluk döneminden bu yana getirdiği sempatinin ateşli bir taraftarlığa dönüştüğünü söyledi.

Beşiktaş sevgisiyle Türkiye'ye yerleşmeye karar verdiğini ve Didim'de yaşamaya başladığını anlatan Saywell, "Bodrum ve Marmaris gibi yerleri gezdim ama Didim'i çok beğendim. Benim rüyalarımdaki kent burasıydı. Eşim Breanda ile buradan ev aldık. Önce tatil için gelmiştim sonra Beşiktaş'ın da sevgisiyle buraya iyice bağlandım." diye konuştu.

Sırt çantasından para cüzdanına, yüzüğünden havlusuna kadar tüm eşyalarında Beşiktaş logosu olduğunu anlatan Saywell, "Buradaki insanlar çok iyi. İnsanlar beni, kara kartal olarak tanıyor. Pazara çıksam, markete gitsem herkes bana 'Kara kartal' diye seslenir." ifadelerini kullandı.

Kaynak:Anadolu Ajansı

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,çok uzun ve ilgili içerikle alakasız,
Türkçe karakter kullanılmayan yorumlar onaylanmamaktadır.