Beşiktaş Sezona 'Süper' Başlamak İstiyor

Beşiktaş Sezona 'Süper' Başlamak İstiyor
Spor Toto Süper Lig'i geçen sezon şampiyon tamamlayan Beşiktaş, yeni sezona da Turkcell Süper Kupa ile başlamayı hedefliyor

Siyah-beyazlı takım, geçen sezon Ziraat Türkiye Kupası'nı kazanan Galatasaray ile yarın Konya'da Turkcell Süper Kupa mücadelesine çıkacak.

Konya Büyükşehir Belediye Stadı'nda saat 20.45'te oynanacak maçı hakem Mete Kalkavan yönetecek.

İlki 2006'da düzenlenen Süper Kupa'yı müzesine götüren Beşiktaş, 9 yıl sonra bir kez daha bu kupayı kazanmayı amaçlıyor.

Kadroda eksik yok
Siyah-beyazlılarda yarınki maç öncesi sakat oyuncunun bulunmaması teknik heyeti sevindiriyor.

Hafta içinde rahatsızlanan Gökhan Gönül ile antrenmanda sakatlanan Oğuzhan Özyakup da takımla antrenmanlarını sürdürüyor. Fenerbahçe'den transfer edilen Gökhan Gönül, yeni sezon hazırlıklarında sakatlık veya hastalık nedeniyle zaman zaman takımdan uzak kaldı.

Beşiktaş'ın yarın yapacağı maçta sağ bekte, yeni sezonda Gökhan Gönül ile büyük bir rekabetin içinde olacak Andreas Beck'in görev alması bekleniyor.

Sol bek Adriano'nun
Beşiktaş'ın Barcelona'dan transfer ettiği Adriano Correia da siyah-beyazlı formayla ilk resmi maçına çıkmanın heyecanını yaşayacak.

Antrenmanlarda neşeli tavırlarıyla dikkati çeken ve oynadığı hazırlık maçlarında özellikle Ricardo Quaresma ile büyük bir uyum gösteren Adriano, sol bekte takımına katkı vermeye çalışacak.

Siyah-beyazlılarda yarınki karşılaşma için stoper mevkine 4 aday bulunuyor. Tecrübeli teknik adam Güneş, hazırlık maçlarında Marcelo Guedes'ten vazgeçmezken, bu oyuncunun yanında Necip Uysal, Dusko Tosic ve Luiz Rhodolfo'yu denedi.

Geçen sezonki ağır sakatlığı nedeniyle fizik olarak henüz hazır görüntü sergilemeyen Rhodolfo'nun yarınki maçta yedek soyunması bekleniyor. Son Olympiakos maçında Marcelo ile savunmanın göbeğinde Necip Uysal görev yaptı.

Orta sahadaki isimler belli
Derbide Beşiktaş'ın orta sahasında Atiba Hutchinson, Tolgay Arslan, Oğuzhan Özyakup, Olcay Şahan ve Aras Özbiliz'in görev yapması bekleniyor.

Savunmanın önünde Hutchinson ile Tolgay, orta üçlüde ise Aras, Oğuzhan ve Olcay formaya yakın isimler olarak ön plana çıkıyor.

Portekiz Milli Takımı ile Avrupa şampiyonluğu yaşayan ve takıma geç katılan Ricardo Quaresma'nın ise yedekler arasında yer alması öngörülüyor.
 

Kaynak:Anadolu Ajansı

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,çok uzun ve ilgili içerikle alakasız,
Türkçe karakter kullanılmayan yorumlar onaylanmamaktadır.