Beşiktaş Teknik Direktörü Güneş'ten vefa

Beşiktaş Teknik Direktörü Güneş'ten vefa
Spor Toto Süper Lig'de Beşiktaş'ın başında şampiyonluk yaşayan Şenol Güneş, Trabzonspor'un yöneticilerinden merhum Kenan İskender'in kabrini ziyaret etti

Spor Toto Süper Lig'de 2015-2016 sezonunun şampiyonu Beşiktaş'ın teknik direktörü Şenol Güneş, Trabzonspor'un yöneticilerinden merhum Kenan İskender'in kabrini, ardından da takımın eski teknik direktörlerinden Ahmet Suat Özyazıcı ve eksi kulüp başkanlarından Özkan Sümer'i ziyaret etti.

Güneş, İskender'in oğlu Murat İskender ve Trabzonspor'un eski yöneticilerinden Hayrettin Hacısalihoğlu ile yaklaşık 7 ay önce vefat eden Kenan İskender'in Ortahisar ilçesine bağlı Bostancı Mahallesi'nde bulunan Bostancı Mezarlığı'ndaki kabrine geldi.

Saha sonucu ile gündemde olan olayı İskender ile paylaşmak istediğini dile getiren Güneş, "Beşiktaş gibi büyük bir camiada görev yaptığım için Süleyman ağabeye de gittim. Onun da benim üzerimde emeği var." ifadelerini kullandı.

Güneş, kupayı alınca sevindiğini belirterek, sözlerini şöyle sürdürdü:

"Trabzon'da bu kullanıldığı için konu açılmışken bir kez daha söyleyeyim, geçmişte daha fazla puan aldığımız dönemlerde, benim dönemimde Trabzon'da şampiyonluk kupasını alamadık ama şimdi aldık, hatta tur atıldı. 2010-2011 tartışılan, zaman zaman buradaki bazı arkadaşların da haksız eleştiri yaptığı bölüme de cevap vermek istiyorum. Şike süreci hiç gündeme gelmeden ben bir toplantı yapmıştım. O takımın başında bendim ve orada ne söylediklerim belli ve bugün de değişen bir şey yok. O zamanki hak ettiği kupayı almayan Trabzonspor'un, benim üzerimden speküle ederek kendi haklarını araması doğru değil. Bugün itibarıyla da şunu söyleyeyim, ben şehrimi ve Trabzonspor'u seviyorum ama Beşiktaş beni karşılıksız seviyor, gittiğim ilk günden beri sahip çıktı, orada da mutluyum şu anda."

Özyazıcı ve Sümer'e teşekkür ziyareti
Güneş, daha sonra Trabzonspor'un eski teknik direktörlerinden Ahmet Suat Özyazıcı'yı Beşirli Mahallesi'ndeki evinde ziyaret etti.

Çeşitli sağlık sorunları bulunan Özyazıcı'nın durumuyla ilgili bilgi alan Şenol Güneş, geçmiş yıllarda yaşanan olaylar üzerine sohbet gerçekleştirdi.

Şenol Güneş, bordo-mavili takımın eski teknik direktörlerinden ve kulüp başkanlarından Özkan Sümer ile de Beşirli Mahallesi'ndeki bir iş yerinde bir araya geldi.

Sümer, Güneş'i kutlayarak, "Çok zor dönemler yaşıyoruz. Senin başarıların bizim üzüntülerimizi hafifleten bir neden, gerekçe. Şenol Güneş'in ne olduğunu Bursa'da, Beşiktaş'ta somut şekilde ortaya koyan bir sonuçtu. Bu anlaşılması net bir şey ama sadece anlayan anlar, biliyorsun. Çok çok güzel bir sezon." dedi.

Kaynak:Anadolu Ajansı

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,çok uzun ve ilgili içerikle alakasız,
Türkçe karakter kullanılmayan yorumlar onaylanmamaktadır.