Beşiktaş yönetiminde istifa

Beşiktaş yönetiminde istifa
Beşiktaş Kulübünün dış ilişkiler ve UEFA'dan sorumlu yönetim kurulu üyesi Erdal Torunoğulları, görevinden istifa ettiğini bildirdi

Beşiktaş Kulübünün dış ilişkiler ve UEFA'dan sorumlu yönetim kurulu üyesi Erdal Torunoğulları, görevinden istifa ettiğini bildirdi.

Erdal Torunoğulları, yaptığı yazılı açıklamada, Beşiktaş Kulübü Başkanı Fikret Orman'ın yaptığı son açıklamaların ardından, yönetim kurulunda kalmasının bir anlamı olmadığını belirterek, bugün itibarıyla yönetimdeki görevinin son bulduğunu aktardı.

Torunoğulları, bugüne kadar Beşiktaş Kulübünün menfaatleri için çalıştığının altını çizerek, şunları kaydetti:

"Bu açıklamayı yapmadan önce isteğim, yönetimde olan biteni kulüp içinde tartışıp bir karara bağlamaktı. Sayın Başkanın yaptığı son açıklama, beni derinden üzmüş ve hayal kırıklığına uğratmıştır. Tekrar söylemeliyim ki bugüne kadar Beşiktaş menfaatleri ne emrediyorsa onları yaptım ve bunları yaparken de hiçbir zaman kendimi ön planda tutmadım. Zaten sahip olduğum terbiye de buna müsaade etmezdi. Sayın Başkan tarafından yapılan son açıklamanın ardından, yönetimde kalmamın bir anlamının olduğunu düşünmüyorum. Bugün itibarı ile yönetimdeki görevim son buluyor. Artık sadece büyük Beşiktaş taraftarıyım. Beşiktaş için çalıştığım her gün benim için onur ve şerefti."

Kaynak:Anadolu Ajansı

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,çok uzun ve ilgili içerikle alakasız,
Türkçe karakter kullanılmayan yorumlar onaylanmamaktadır.