Beşiktaş'ın Konya'da Yüzü Gülmüyor

Beşiktaş'ın Konya'da Yüzü Gülmüyor
Spor Toto Süper Lig'in 2. haftasında Atiker Konyaspor ile deplasmanda 2-2 berabere kalan Beşiktaş, rakibi ile dış sahada oynadığı maçları kazanmakta zorlanıyor

KONYA (AA) - Spor Toto Süper Lig tarihinde 31 kez karşı karşıya geldiği Atiker Konyaspor'a karşı galibiyet sayılarında açık ara üstünlük kuran (17 galibiyet, 4 yenilgi, 10 beraberlik) Beşiktaş, aynı başarıyı deplasman maçlarında gösteremedi.

Konya'da rakibine karşı ligde ve Ziraat Türkiye Kupası'nda 16 müsabakaya çıkan Beşiktaş, bu mücadelelerin sadece 5'inde sahadan galibiyetle ayrıldı. Deplasmanda Atiker Konyaspor'a 3 kez kaybeden siyah-beyazlılar, 8 maçta rakibiyle yenişemedi.

Beşiktaş, deplasmanda rakip fileleri 25 kez havalandırırken, kalesinde 19 gol gördü.

Beşiktaş son 7 maçta 1 kez kazanabildi
Beşiktaş, Atiker Konyaspor'a karşı dış sahada oynadığı son 7 maçta sadece bir galibiyet alabildi.

Siyah-beyazlılar, Konya'da rakibiyle ligde ve kupada yaptığı son 7 karşılaşmanın 1'ini kazanırken, 4 kez berabere kaldı, 2 müsabakada ise sahadan yenilgiyle ayrıldı.

Kocaman, Güneş'e üstünlük sağladı
Atiker Konyaspor Teknik Direktörü Aykut Kocaman, Beşiktaş Teknik Direktörü Şenol Güneş ile şu ana kadar farklı takımların başında 13 kez karşı karşıya geldi.

Söz konusu müsabakalarda Kocaman'ın takımları, Güneş'in ekiplerine karşı galibiyet sayılarında 5-4'lük üstünlük yakaladı. İki teknik adamın çalıştırdığı takımlar arasındaki 4 karşılaşma ise berabere tamamlandı.

Kaynak:Anadolu Ajansı

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,çok uzun ve ilgili içerikle alakasız,
Türkçe karakter kullanılmayan yorumlar onaylanmamaktadır.