Beşiktaş'ın şampiyonluk kutlamaları

Beşiktaş'ın şampiyonluk kutlamaları
Beşiktaş taraftarları, takımlarının şampiyonluğunu Antalya ve Muğla'da coşkuyla kutladı- Antalya Cumhuriyet Meydanı'ndaki kutlamalar sırasında iki grup arasında arbede çıktı

ANTALYA/MUĞLA (AA) - Antalya ve Muğla'da, Beşiktaş taraftarları Spor Toto Süper Lig'de sezon bitimine bir hafta kala takımlarının şampiyonluğunu ilan etmesini coşkuyla kutladı.

Antalya'daki siyah-beyazlı taraftarlar, takımlarının 3-1 kazandığı Osmanlıspor maçının ardından şampiyonluk kutlaması için Cumhuriyet Meydanı'nda bir araya geldi.

Siyah-beyazlı taraftarlar, meşale yakıp tezahüratlarda bulunduğu sırada bir grup kendilerine taşla saldırdı. Bunun üzerine iki grup arasında kısa süreli arbede çıktı. Kavga eden taraftarları, polisler ayırdı.

Siyah-beyazlı taraftarlar daha sonra kutlamalara devam ederken, bazı Beşiktaşlılar araçlarıyla konvoy oluşturup sevinç gösterilerinde bulundu.

- Muğla

Beşiktaş taraftarları, Muğla ve ilçelerinde yağışlı havaya rağmen şampiyonluk kutlaması yaptı.

Ellerindeki meşaleler ve flamalar ile Cumhuriyet Meydanı'nda toplanan siyah-beyazlı taraftarlar, tezahüratlarda bulundu.

Güvenlik önlemlerinin alındığı kutlamalarda, bazı taraftarlar konvoy oluşturup, tur attı. Kutlamalar devam ederken başlayan sağanağa rağmen Beşiktaşlılar, gösterilerini sürdürdü.

Marmaris ilçesinde de Beşiktaşlı taraftarlar, Atatürk Meydanı'na akın etti. Meydanı dolduran taraftarlar, caddeyi trafiğe kapatırken bazıları da konvoy oluşturdu.

Kaynak:Anadolu Ajansı

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,çok uzun ve ilgili içerikle alakasız,
Türkçe karakter kullanılmayan yorumlar onaylanmamaktadır.