Beşiktaş'tan Transfer Açıklaması

Beşiktaş'tan Transfer Açıklaması
Avusturya'da yeni sezon hazırlıklarını sürdüren siyah beyazlı takımda Kulüp Genel Sekreteri Ürkmezgil, yapılması planlanan transferler hakkında açıklamalarda bulundu

SALZBURG (AA) - Beşiktaş Kulübü Genel Sekreteri Ahmet Ürkmezgil, futbol takımının Avusturya'da güzel ve neşeli bir kamp dönemi geçirdiğini söyledi.

Siyah-beyazlı takımla Avusturya kampında bulunan Ürkmezgil, AA muhabirine yaptığı açıklamada, özellikle yabancı oyuncuların neşesinin kendilerini mutlu ettiğini dile getirdi.

Özellikle yabancı oyuncuların neşesinin önemli olduğunu vurgulayan Ahmet Ürkmezgil, şöyle konuştu:

"Neşeli idmanlar oluyor, oyuncular fizik olarak da çok iyi durumdalar. Rhodolfo ciddi bir sakatlıktan çıktı ona rağmen iyi durumda olduğunu gördüm. Gökhan Gönül'ün takıma adaptasyonu çok iyi. Diğer oyuncular yıllardır beraber oynayan futbolcular. Uyum içinde olacakları konusunda endişem yoktu. Nitekim onu gördüm. Hatta hoca hazır gördüğü için erken çift kaleye başlattı. Tesis ve arkadaşlıklar çok iyi. Ben bile 'sıkılırım' diyordum. Bu iki günün nasıl geçtiğini anlamadım."

-"Transferleri bekliyoruz"


Ahmet Ürkmezgil, transfer belirsizliklerinin kalkmasını beklediklerini ve daha sonra Avrupa ve lig mücadelesinin heyecanını yaşayacaklarını dile getirdi.

Çok farklı bir heyecanla ligi beklediklerini vurgulayan Ürkmezgil, şunları söyledi:

"Transferlerle ilgili alacağımız vereceğimiz o belirsizlikler ortadan kalktığı anda, 'Şampiyonlar Ligi kurası çekilsin, lig başlasın' heyecanı içinde olacağız. Öncesinde burun farkıyla kaybettiğimiz şampiyonluklar vardı. Bu sefer çok daha güvenliyiz, inançlıyız. Şampiyon bir takım. Süratli şekilde açılan bir stat vardı, o maçları oynamak durumundaydık. Her manada hızlı gelişmişti. Şimdi daha farklı heyecan içindeyiz. Kendimizi daha güvende hissedeceğimiz ortam olacaktır. Bu gücümüzün önemli kısmını oluşturacaktır."

Kaynak:Anadolu Ajansı

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,çok uzun ve ilgili içerikle alakasız,
Türkçe karakter kullanılmayan yorumlar onaylanmamaktadır.