Beton mikserinin motosikletliyi ezdiği kaza anı(TIKLA&İZLE)

Beton mikserinin motosikletliyi ezdiği kaza anı(TIKLA&İZLE)
Mersin'de meydana gelen facia kaza sonrasında polisin uyarısına rağmen vatandaşların merakla olay yerini izlemesi dikkat dikkatleri çekti

Mersin'in Erdemli ilçesinde hastane önünde beton mikserinin ezdiği motosikletli hayatına son verdi. Kaza an ve an güvenlik kamerasına yansıdı, polisin uyarısına rağmen halkın merakla olay yerini izlemesi dikkatleri üzerlerine çekti.
Kaza, ilçeye bağlı Akdeniz Mahallesi'nde çevre yolu olarak bilinen Yavuz Sultan Selim Bulvarı Erdemli Devlet Hastanesi önündeki kavşakta oldu. Edinilen bilgiye göre, çevre yolundan seyir halinde olan Erdal G. idaresindeki 33 EBS 40 plakalı beton mikseri, önüne atlayan Yunus Kurt yönetimindeki 33 ACE 616 plakalı motosiklete vurdu. Vurma sonrası motosikletten düşen sürücü beton mikserinin altında kaldı. Kazayı görenlerin vatandaşların haber etmesi üzerine polis, sağlık ve itfaiye ekipleri geldi. Sağlık ekipleri, mikserin altında kalan Kurt'un vefat ettiğini belirtti. Olay yerinde savcının inceleme ve olayı gözlemlemesi sonrasında motosiklet sürücüsünün cansız bedeni mikserin altından kaldırılarak cenaze aracıyla morga kaldırıldı. Kaza sebebiyle şok geçiren sürücü ise polis tarafından gözaltına emniyete alındı. Kaza olduktan sonra çevreye toplanan halk olay yerini polisin uyarısına rağmen film izler gibi izledi.

Diğer taraftan, kaza anı çevredeki iş yerlerinin güvenlik kamerasına saniye saniye görüntülendi. Kameralarda motosikletin mikserin önünde seyrettiği, çarpma ile birlikte düşüp altında kaldığı anlar yer aldı.
Kaza ile ilgili soruşturma devam ediyor.

Kaynak:İhlas Haber Ajansı

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,çok uzun ve ilgili içerikle alakasız,
Türkçe karakter kullanılmayan yorumlar onaylanmamaktadır.