Beyoğlu'nda huzur kaçıran silahlı çete çökertildi

Beyoğlu'nda huzur kaçıran silahlı çete çökertildi
Okmeydanı'nda birbirlerine ateş açan motosikletli çete semtte adeta huzur bırakmadı.

Okmeydanı'nda kendi aralarında ateş açan motosikletli çete semtte adeta huzur bırakmadı. Semti silah sesleriyle yankılatan, evlere ve araçlara zarar veren çeteyi Beyoğlu Asayiş Büro Amirliği polisleri, yüzlerce saatlik görüntü inceleyerek yakaladı. Çetenin plakasız motosiklet ve kask kullanarak kendilerini gizlemeye çalıştıkları ortaya çıkarken, saldırganlardan birinin ateş açtığı anlar ise kameralara yansıdı.

iha-20240124aw126697-2.jpg

Olay, önceki hafta Pazartesi günü Beyoğlu Okmeydanı semti Piyelapaşa Mahallesi'nde oldu. Edinilen bilgiye göre semtte bir süre önce plakasız motosiklet ve kask kullanan husumetli iki çete birbirlerine silahlı saldırılar gerçekleştirdiler. Sürekli olarak semtin sokaklarında gece vakitlerinde yapılan saldırılarda ölen yada yaralanan olmadı. Fakat birçok ev ve araçta kurşun isabet etmesi sebebiyle maddi hasar oluştu. Saldırganlardan birini ateş açtığı anlar ise kameralara yansıdı.

SEMTTE ADETA HUZUR KALMADI

Son olayın sonrasında şikayetlerinde çıkması üzerine Beyoğlu Asayiş Büro Amirliği polisleri düğmeye bastı. Olayların olduğu sokaklardaki kamera görüntülerini izleyen, alan polis ekipleri, saldırganların motosiklet ve kask kullanarak olayları gerçekleştirdiğini tespit etti. Ancak bu sayede yüzlerini gizleyen çete üyelerinin tespit edilmesi için yüzlerce saatlik görüntü inceleyen Beyoğlu Asayiş Büro Amirliği polisleri, saldırganların kimliklerini tespit etti.

BEYOĞLU ASAYİŞ POLİSİ SALDIRGANLARI YAKALADI

Saldırganların 1 adet suç kaydı olan Veysi B. (21), 2 adet suç kaydı olan Ozan A. (19) ve 14 adet kaydı olan Yiğit Eren C. (20) olduğunun tespit edilmesi üzerine evlerine baskın gerçekleştirdi. Baskınlarda Ozan A. ve Veysi B. kıskıvrak yakalandı. Ozan A.'nın evinde yapılan aramada ruhsatsız tabanca ve balistik yelek ele geçirildi.

BİRBİRİNE ATEŞ AÇAN ŞAHISLAR TUTUKLANDI

Gözaltına alınan Ozan A. ve Veysi B.'nin emniyette ifadesi alınarak adli işlemleri yapıldı. Adliyeye sevk edilen Ozan A. ve Veysi B. çıkartıldığı mahkemece "genel güvenliği kasten tehlikeye sokma" ve "mala zarar verme" suçlarından tutuklanarak cezaevine gönderildi.

Kaynak:İhlas Haber Ajansı

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,çok uzun ve ilgili içerikle alakasız,
Türkçe karakter kullanılmayan yorumlar onaylanmamaktadır.