Beyoğlu'nda polis ekibine ateş açılması

Beyoğlu'nda polis ekibine ateş açılması
Bir polis memurunun yaralanması olayına karıştığı ileri sürülen şüphelilerden biri, Diyarbakır'da yakalandı

İSTANBUL (AA) - Beyoğlu'nda polis ekibine ateş açılarak bir polis memurunun yaralanması olayına karıştığı ileri sürülen şüpheli, Diyarbakır'da gözaltına alındı.
Alınan bilgiye göre, Diyarbakır'da Lezgin ve Yusuf İslam caddelerinde uygulama yapan polis ekipleri, durumlarından şüphelendikleri Nimetullah Ç. (23) ile Ece G'yi (20) durdurdu. Yapılan araştırmada, "silahlı terör örgütüne üye olmak" suçundan arama kaydı bulunduğu belirlenen Nimetullah Ç'nin, Beyoğlu'nda kimlik kontrolü yapmak isteyen polis ekibine silahla ateş açarak kaçan 3 şüpheliden biri olduğu tespit edildi. Gözaltına alınan Nimetullah Ç. ile kız arkadaşı olduğu belirtilen Ece G, Diyarbakır Emniyet Müdürlüğüne götürüldü. Şüpheliler, daha sonra İstanbul Emniyet Müdürlüğü Terörle Mücadele Şube Müdürlüğüne gönderildi.
Sururi Mahallesi Keramet Çıkmazı Sokak'ta, 6 Ocak'ta devriye gezen polisler şüphelendikleri 3 kişiyi durdurmak istemiş, bu sırada şahıslardan biri, kimlik kontrolü yapmak isteyen polis memurlarına silahla ateş açmıştı. Açılan ateş sonucu polis memuru Emre Demir yaralanmıştı.

Kaynak:Anadolu Ajansı

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,çok uzun ve ilgili içerikle alakasız,
Türkçe karakter kullanılmayan yorumlar onaylanmamaktadır.