Beypazarı Belediyesi Kültür Turları Başlatacak

Beypazarı Belediyesi Kültür Turları Başlatacak
ANKARA (AA) - Beypazarı Belediyesince Konya, Çanakkale, Safranbolu ve Amasra'ya kültür turları düzenleneceği bildirildi. Kültür turları kapsamında,...

ANKARA (AA) - Beypazarı Belediyesince Konya, Çanakkale, Safranbolu ve Amasra'ya kültür turları düzenleneceği bildirildi.

Kültür turları kapsamında, Konya gezileri günübirlik, Çanakkale, Amasra ve Safranbolu turları ise konaklamalı düzenlenecek. Kültür turlarına katılmak isteyenler, eski belediye iş hanı girişindeki ofise başvuruda bulunabilecek.

Belediye Başkanı Tuncer Kaplan, AA muhabirine yaptığı açıklamada, ilk olarak Çanakkale'ye gaziler ve muhtarları götüreceklerini söyledi.

Kültür turlarında yaş sınırının bulunmadığını belirten Kaplan, "Sağlığı yerinde olan kültür turlarına katılabilecek. Gittiğimiz her şehirde, turlarımıza katılanları, Kültür ve Turizm Bakanlığı'ndan kokartlı rehberler gezdirecek." dedi.

Kültür turları kapsamında tüm öğrencilerin Çanakkale'yi ziyaret etmesini sağlamaya çalışacaklarını vurgulayan Kaplan, ilçede eğitim öğretim gören 9 bin öğrenciyi Çanakkale’ye götürmek istediklerini dile getirdi.

Kaynak:Anadolu Ajansı

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,çok uzun ve ilgili içerikle alakasız,
Türkçe karakter kullanılmayan yorumlar onaylanmamaktadır.