Beypazarı'nda Öğrenci Servis Şoförleriyle Toplantı

Beypazarı'nda Öğrenci Servis Şoförleriyle Toplantı
ANKARA (AA) - Beypazarı İlçe Milli Eğitim Müdürlüğü, öğrenci servisi sürücüleri ve okul müdürleriyle toplantı düzenledi. Halk Eğitim Merkezi'ndeki...

ANKARA (AA) - Beypazarı İlçe Milli Eğitim Müdürlüğü, öğrenci servisi sürücüleri ve okul müdürleriyle toplantı düzenledi.

Halk Eğitim Merkezi'ndeki toplantıya, İlçe Milli Eğitim Müdürü Ahmet Temür, İlçe Emniyet Müdürlüğü ve İlçe Jandarma Komutanlığı'ndan trafik ekipleri, servis şoförleri ve okul müdürleri katıldı.

İlçe Milli Eğitim Müdürü Ahmet Temür, öğrencileri önemsediklerini ve bu nedenle, daha düzenli taşımacılık yapılması hususunda hassasiyet gösterilmesini isteyerek, "Kimsenin burnunun bile kanamasını istemeyiz. Bu nedenle tüm servis sürücülerinin kurallara mutlaka uymalarını istiyoruz." dedi.

Şube müdürü Murat Şahin de servislere yolcu alındığı yönünde ve çok hızlı seyrettikleri konusunda kendilerine fazlaca şikayet geldiğini belirterek, "Denetimler artarak sürecek. Trafik ekipleri burada, jandarma trafik timleri burada. Hiç kimsenin gözünün yaşına bakılmayacak." diye konuştu.

Okul müdürlerinin de öğrenci servislerini denetleme yetkilerinin bulunduğuna değinen Şahin, "Okulun bahçesinde bekleyen öğrenciyi hangi servis ne zaman getirdi, bu gibi konulara duyarlı kalınacak." ifadelerini kullandı.

Kaynak:Anadolu Ajansı

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,çok uzun ve ilgili içerikle alakasız,
Türkçe karakter kullanılmayan yorumlar onaylanmamaktadır.