Beyşehir Belediyesi Mehteran Takımı EXPO Antalya’da konser verdi

Beyşehir Belediyesi Mehteran Takımı EXPO Antalya’da konser verdi
Konya’nın Beyşehir İlçe Belediyesi Mehteran Takımı, EXPO 2016 Antalya’da konser verdi.

EXPO2016 Antalya İç Mekanlar Bahçesi Bölümü’ndeki sergi alanında yer alan Beyşehir Belediyesi standı zaman zaman renkli görüntülere ve etkinliklere imza atıyor. Beyşehir’in doğal, tarihi ve kültürel değerlerini EXPO 2016 ziyaretçilerine tanıtmayı hedefleyen Beyşehir Belediyesi, EXPO 2016’yı ziyaret edenlere mehteran coşkusu yaşattı. Tarihi kostümleri ve marşlarıyla mehteran takımını ilgiyle izleyen yerli ve yabancı ziyaretçiler bol bol fotoğraf çekti. Mehteran takımının konserinin bir bölümünü, Beyşehir Belediye Başkanı Murat Özaltun, Birlik Muhtarlar Derneği Başkanı Faruk Koçer ve Beyşehir’in bazı mahalle muhtarlarıyla birlikte izledi.
Beyşehir Belediye Başkanı Murat Özaltun yaptığı açıklamada, Beyşehir Belediyesi olarak kısa süre önce kurdukları mehteran takımının Beyşehir’den sonra ülke turizminin kalbinin attığı Antalya’da da görücüye çıktığını söyledi. Özaltun, Aksu ilçesindeki EXPO 2016’da Beyşehir Belediyesi standının önünde konser veren mehteran takımının beğeniyle izlendiğini söyledi. Amaçlarının Beyşehir’i EXPO 2016 aracılığıyla dünyaya tanıtmak olduğunu dile getiren Özaltun, “Standımızı ziyaret eden ziyaretçilerimize bir de mehteran coşkusu yaşatmak istedik. Ekibimiz çaldığı marşlarla EXPO ziyaretçilerinin de beğenisini kazandı. Mehteran takımımız EXPO 2016’da standımızda iki gün süreyle ziyaretçilerine birer saat arayla 3 kez gösteri gerçekleştirdi” dedi.
Beyşehir Belediyesi Mehteran Takımı, EXPO Antalya’daki fuar alanında gerçekleştirdiği kortej yürüyüşü ile de ziyaretçilerin ilgisini çekti. Ziyaretçiler mehteran ekibiyle gösteri sonrası hatıra fotoğrafları çektirdi.

Kaynak:

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,çok uzun ve ilgili içerikle alakasız,
Türkçe karakter kullanılmayan yorumlar onaylanmamaktadır.