BEYŞEHİR BELEDİYESİ’NDE YENİ YILDA TARİFE ZAMMI YOK

BEYŞEHİR BELEDİYESİ’NDE YENİ YILDA TARİFE ZAMMI YOK
Konya’nın Beyşehir ilçesi Belediyesi hizmetlerinde yeni yılda tarife zammı olmayacak.

Konya’nın Beyşehir ilçesi Belediyesi hizmetlerinde yeni yılda tarife zammı olmayacak.
Beyşehir Belediyesi Meclisi Toplantı Salonu’nda Belediye Başkanı Murat Özaltun başkanlığında toplanan meclis, 2016 yılında yürürlükte olacak yeni fiyat tarifelerini belirledi.
Meclis üyeleri yeni yıl için fiyat tarifelerinde bir değişikliğe gidip zam yapma kararı almazken, 2015 yılının tarifeleri 2016’da da aynen uygulamaya devam edilecek.
Beyşehir Belediyesi Meclisi her yıl sonbahar döneminde toplanarak yeni yılda Belediye’nin uygulayacağı fiyat tarifelerini yeniden belirliyor.
Toplantıda, Belediye tarafından yapılan hizmetler karşılığında uygulanacak tarifeler ele alınıyor. Bu kapsamda, belge verilmesi harçları, inşaat kontrol ve muayene harcı, projesinde otopark olmayan inşaatlar için otopark harcı, irtifa hakkı-kat mülkiyeti, altyapı harcı, belediye otobüs fiyat tarifeleri, mezbahada hayvan kesim ücretleri, çeşitli gelirler, fen işleri ve yol bozma ücretleri, şantiye imalatları, fenni vasıta arazöz ücretleri, iş makineleri ücretleri, aile çay bahçeleri fiyat tarifeleri yeniden belirleniyor.
Öte yandan, toplantıda plan ve bütçe komisyonuna havale edilen 2016 yılı bütçesi de belirlendi. Beyşehir Belediyesi’nin yılbaşında yürürlüğe girecek 2016 yılı mali yılı tahmini bütçesi 46 milyon 900 bin lira olarak oybirliği ile karara bağlandı.

Kaynak:

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,çok uzun ve ilgili içerikle alakasız,
Türkçe karakter kullanılmayan yorumlar onaylanmamaktadır.