Beyşehir Belediyesi'nden iftar yemeği

Beyşehir Belediyesi'nden iftar yemeği
Konya’nın Beyşehir İlçe Belediye Başkanı Murat Özaltun, ilçede görev yapan kamu kurum amirleri, basın ve sivil toplum kuruluşu temsilcileri ile iftar yemeğinde biraraya geldi

Beyşehir Belediyesi sosyal tesislerinden Taşköprü Aile Çay Bahçesi’nde verilen iftar yemeğine Beyşehir Kaymakamı Muzaffer Başıbüyük, Garnizon Komutanı Yüzbaşı Yalçın Urlu, Beyşehir Belediye Başkanı Murat Özaltun, Cumhuriyet Başsavcı Vekili Sertaç Sarıkaya, İlçe Emniyet Müdür Vekili Sefa Mercan, Askerlik Şubesi Başkanı Yüzbaşı Alper Arıkan, AK Parti İlçe Başkanı Mustafa Şenol, daire amirleri, sivil toplum kuruluşu temsilcileri ve basın mensupları katıldı.
Yemeğin ardından konuşan Başkan Özaltun, Beyşehir Belediyesi olarak verdikleri iftar yemeğine katılan ilçe protokolü, kurum amirleri, stk temsilcileri ve basın mensuplarına teşekkür ederek, yine ramazan ayında Beyşehir olarak birlik ve beraberliğin en güzel örneğini sergilediklerini söyledi.
Konuşmasında, göreve geldiğinden bu yana belediye olarak yaptıkları çalışmalar hakkında bilgiler veren Özaltun, ilçede hayata geçirilecek devlet yatırımları ve projelerden de söz etti. Beyşehir’de TOKİ marifetiyle hayata geçirilecek ikinci etap toplu konut projesine değinen Özaltun, ihaleyi üstlenen firmanın Avşar Mahallesi’nde yapacağı 469 konut için bölgede hafriyat kazı çalışmalarına başladığını müjdeleyerek, Beyşehir’de yine belediye’nin girişimleriyle TOKİ Başkanlığı tarafından başka bir merkez mahallesinde emeklilere yönelik bir toplu konut hamlesi çalışmaları başlatacaklarını söyledi. 
Beyşehir’deki toplu konut projelerinde hedeflerinin bunları sırasıyla hayata geçirilmesi olduğunu dile getiren Özaltun, “İlk hedefimiz; Avşar Mahallemiz’de TOKİ ikinci etap konutlarının temelini atmak. Ardından yine Huğlu Mahallemizde TOKİ marifetiyle yapılacak toplu konutların temelini atacağız. Huğlu’dan sonra Üzümlü Mahallemizde de TOKİ çalışması devam ediyor. Bunun ardından ise inşallah ilçemiz merkezinde emeklilere yönelik TOKİ konutu çalışmalarımızı başlatacağız” dedi.

Kaynak:

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,çok uzun ve ilgili içerikle alakasız,
Türkçe karakter kullanılmayan yorumlar onaylanmamaktadır.