Beyşehir Belediyesi'ne İŞKUR desteği

Beyşehir Belediyesi'ne İŞKUR desteği
Konya’nın Beyşehir İlçe Belediyesi bünyesinde görev yapan çalışan insan filosu Konya Çalışma ve İş Kurumu İl Müdürlüğü (İŞ-KUR) projeleri ile daha da güçleniyor.

Beyşehir Belediyesi Park ve Bahçeler Müdürlüğü bünyesinde yeni dönemde işbaşı yapacak olan yeni çalışanlar işe giriş ve iş sağlığı ve güvenliği eğitiminden geçirildi. İŞ-KUR tarafından hazırlanan toplum yararına proje kapsamında Beyşehir Belediyesi’nin Park ve Bahçeler Müdürlüğü bünyesinde 6 ay süreyle görev yapacak personel, işe giriş eğitimine tabi tutuldu. Beyşehir Belediyesi İş Merkezi’nde gerçekleştirilen eğitim seminerine belediye bünyesinde çalışacak 52 personel katıldı.
Karatay İş Sağlığı ve Güvenliği, İş Güvenliği Uzmanı Hüseyin Aksu tarafından verilen eğitimlerde personele iş sağlığı ve güvenliğinin tanımı, amacı, kapsamı, faydaları, Türkiye’deki ve dünyadaki iş sağlığı ve güvenliği ile kişisel koruyucu donanımlar hakkında bilgiler verildi.

Kaynak:

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,çok uzun ve ilgili içerikle alakasız,
Türkçe karakter kullanılmayan yorumlar onaylanmamaktadır.