Beyşehir Belediyespor Futbol Okulu açıyor

Beyşehir Belediyespor Futbol Okulu açıyor
Konya 1.Amatör Küme Süper Grup’ta mücadele veren Beyşehir Belediyespor Futbol Takımı, altyapıyı daha da güçlendirme adına futbol okulu açıyor

Beyşehir Belediye ve Kulüp Başkanı Murat Özaltun, amatör liglerde verdiği başarılı mücadelelerle uzun dönemden bu yana adından söz ettiren Beyşehir Belediyespor Futbol Takımı’nda ‘öze dönüş’ kararı aldıklarını söyledi.

Beyşehir Belediyespor’un altyapısını daha da güçlendirebilmek ve uzun vadede A takımının iskeletini oluşturacak bir kadroyu şekillendirebilmek için Beyşehirli genç isimlerin yer alacağı bir futbol okulunu açacaklarını belirten Özaltun, “Amacımız, geleceğin Beyşehirli futbol yıldızlarını futbol sahalarına kazandırabilmek. Beyşehir Belediyespor Kulübü bünyesinde bir futbol okulu açıyoruz. Buradan yetişecek futbolcularımızla gelecekte hem A takım, hem de genç takım bünyesinde, ayrıca U-11 ve U-19 liglerinde de boy göstermek istiyoruz. Belki de aralarından yıldızı parlayacak olan bu gençlerimiz isterlerse daha büyük kulüplerde de forma giyme imkanı bulabilecek. Beyşehir Belediyespor Futbol Takımı olarak artık altyapıya daha da önem veriyoruz. Bu doğrultuda 7-19 yaş arasındaki çocuklarımızı ve gençlerimizi kayıtları başlayan futbol okulumuzda aramızda görmeyi arzu ediyoruz” dedi.
Çocuklarını Beyşehir Belediyespor Futbol Okulu’na kayıt yaptırmak isteyen velilerin Beyşehir Belediyesi Basın ve Halkla İlişkiler Müdürlüğü’nden bilgi alabileceği belirtildi.

Kaynak:

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,çok uzun ve ilgili içerikle alakasız,
Türkçe karakter kullanılmayan yorumlar onaylanmamaktadır.