Beyşehir Gölü kıyısındaki parkın araç giriş çıkışları kontrol ediliyor

Beyşehir Gölü kıyısındaki parkın araç giriş çıkışları kontrol ediliyor
Konya’nın Beyşehir İlçe Belediyesi, Beyşehir Gölü kıyısındaki ilçenin en büyük sahil parkının muhtelif giriş noktalarına yol blok bariyer sistemi kurarak, araç giriş çıkışlarını tam kontrollü hale getirdi.

Beyşehir Belediye Başkanı Murat Özaltun, yaklaşık 275 bin metrekarelik alana sahip olan ve kent merkezinde göl sahili boyunca uzanan Vuslat Parkı’nın giriş noktalarına belediye kademelerinde üretilen yol blok bariyer sistemleri kurduklarını söyledi. Yüksek güvenlik gereksinimi olan iş merkezi, plaza, alışveriş merkezleri, resmi kuruluşlar, konsolosluk gibi noktalarda, geçiş güvenliği ve kontrolünü sağlamak için geliştirilen bir ürün olan yol blok bariyer sisteminin Beyşehir’de de hayata geçirildiğini belirten Özaltun, “Çeşitli festival, etkinlik ve şölenlerin düzenlendiği sahil şeridimizde bulunan Vuslat Parkı’nda özellikle kontrollü ve güvenli araç giriş ve çıkışları için ihtiyacı hissedilen yol blok bariyer sistemini ilçemizde de devreye koyduk. Belediyemiz kademesinde üretimi yapılan yol blok bariyer sistemini 4 farklı noktaya yerleştirdik. Bu sayı zaman içerisinde 5 olacak. Bu bariyer sistemi ile çok geniş bir alana sahip parkımızdaki araç giriş çıkışlarını daha güvenli ve kontrollü hale getirdik. Parktaki zabıta görevlilerimiz tarafından uzaktan kumandası ile bariyeri indirip kaldırmak suretiyle kullanılan sistem sayesinde araç giriş çıkışı daha kolay, pratik ve güvenli hale gelmiştir. Özellikle bu sistem, park içinde motorlu araç trafiğine kapatılan Öğretmenevi ile jandarma burnu diye tabir ettiğimiz nokta arasında da devreye konularak, bu bölgeye araç giriş çıkışı yapılmasının da önüne geçilmiştir. Yerleştirildiği noktalarda kötü niyetli araç girişlerine de mani olan sistem, açık olduğunda yerden yüksekliği 50 santim olup ön plana çıkan hidrolik yapısıyla da sessiz olarak çalışmaktadır” diye konuştu.

Kaynak:

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,çok uzun ve ilgili içerikle alakasız,
Türkçe karakter kullanılmayan yorumlar onaylanmamaktadır.