Beyşehir ilçe merkezine 100 adet güvenlik kamerası konulacak

Beyşehir ilçe merkezine 100 adet güvenlik kamerası konulacak
KONYA (AA) - Beyşehir Belediye başkanı Murat Özaltun ilçe merkezine güvenlik amaçlı kamera sistemi kurulacağını söyledi.Halk Eğitim Merkezi'ndeki İlçe...

KONYA (AA) - Beyşehir Belediye başkanı Murat Özaltun ilçe merkezine güvenlik amaçlı kamera sistemi kurulacağını söyledi.

Halk Eğitim Merkezi'ndeki İlçe Güvenlik Danışma Kurulu toplantısında konuşan Beyşehir Belediye Başkanı Murat Özaltun, şehir merkezinin güvenliği konusunda Beyşehir Belediyesi ve İlçe Emniyet Müdürlüğü işbirliği ile kurulacak yeni kamera sistemi hakkında ilgili bilgi verdi.

Beyşehir kent merkezinin muhtelif noktalarına 100 civarında kameranın güvenlik maksadıyla kurulacağını ifade eden Özaltun,

"İlçe Emniyet Müdürlüğü ile yapılacak ortak bir protokolle bunun maliyet kısmının bir bölümü Belediye tarafından üstlenilecek. Devlet de kamera noktasında maliyetle ilgili olarak destek ve katkı sağlayacak. İnşallah Beyşehir ilçemiz bu yıl içerisinde güvenlik kamerası noktasında bir problem yaşamayacak. Devamında mahalle muhtarlıklarımızdan gelen talepler üzerine dış mahallelerimizde de güvenlik kameralarına yönelik çalışmalarımızı yaygınlaştıracağız" dedi.

Kaymakam Muzaffer Başıbüyük de hedeflerinin ilçedeki herkesin güvenlikli bir ortamda hayatını devam ettirmesi, ekonomik faaliyetlerini sürdürmesi ve ailesiyle huzur içinde yaşamasını sağlamak olduğunu söyledi.

Yapılan toplantıda İlçe Emniyet Müdürü Serdar Şahin, Garnizon ve İlçe Jandarma Komutanı Yüzbaşı Yalçın Urlu, akademisyenler ile mahalle muhtarları da hazır bulundu.

Kaynak:Anadolu Ajansı

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,çok uzun ve ilgili içerikle alakasız,
Türkçe karakter kullanılmayan yorumlar onaylanmamaktadır.