Beyşehir’de 15 Temmuz şehidinin isminin verildiği park açıldı

Beyşehir’de 15 Temmuz şehidinin isminin verildiği park açıldı
Beyşehir'de 15 Temmuz demokrasi şehidi Abdullah Tayyip Olçak’ın isminin verildiği çocuk parkı dualarla açıldı

Beyşehir'de, 15 Temmuz darbe teşebbüsü esnasında Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan’ın en yakın yol arkadaşlarından reklamcı Erol Olçak’ın üç oğlundan birisi olan ve babası gibi şehit olan Abdullah Tayyip Olçak’ın adının verildiği çocuk parkı dualarla açıldı.
Beyşehir Belediyesi Abdullah Tayyip Olçak Parkı’nın açılış törenine, AK Parti Konya Milletvekili Mehmet Babaoğlu, Beyşehir Belediye Başkanı Murat Özaltun, AK Parti İlçe Başkanı Mustafa Şenol, Beyşehir Birlik Muhtarlar Derneği Başkanı ve Esentepe Mahallesi Muhtarı Faruk Koçer, mahalle sakinleri ve vatandaşlar katıldı.
Beyşehir Belediyesi Mehteran Takımı’nın verdiği konserle başlayan açılışta konuşan Beyşehir Belediye Başkanı Murat Özaltun, AK Parti Konya Milletvekili Mehmet Babaoğlu’nun önerisiyle açılışını yapacakları parka 15 Temmuz darbe teşebbüsü esnasında Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan’ın en yakın yol arkadaşlarından reklamcı Erol Olçak’ın üç oğlundan birisi olan ve babası gibi şehit olan Abdullah Tayyip Olçak’ın ismini verdiklerini söyledi. Parka ismini verdikleri 16 yaşındaki Abdullah Tayyip’in babası Erol Olçak’ın 15 Temmuz gecesi oğlunu darbeciler tarafından atılan bombalardan korumak için üzerine kapanırken birlikte şehit olduklarını hatırlatan Özaltun, “Dolayısıyla biz de bu şehit kardeşlerimizin isimlerini Beyşehir’imizin farklı noktalarında yaşatmaya devam edeceğiz inşallah” diye konuştu.
Başkan Özaltun, konuşmasının diğer bölümünde ise, göreve geldiğinden bugüne Beyşehir’in 67 mahallesinde ayırt ekmeksizin hizmet maratonuna başladıklarını da sözlerine ekledi.
Beyşehir Birlik Muhtarlar Derneği Başkanı ve Esentepe Mahallesi Muhtarı Faruk Koçer de, mahallesine modern bir çocuk parkı yapan Beyşehir Belediye Başkanı Özaltun’a teşekkür etti.
Konuşmaların ardından yapılan dualar eşliğinde Beyşehir Belediyesi Abdullah Tayyip Olçak Parkı, AK Parti Konya Milletvekili Babaoğlu, Belediye Başkanı Özaltun, AK Parti İlçe Başkanı Mustafa Şenol, Esentepe Mahallesi Muhtarı Koçer’in yanı sıra kurdela kesen çocuklar ve mahalle sakinleri tarafından açıldı.
Milletvekili Babaoğlu ve Başkan Özaltun, açılışın ardından çocuk parkını gezerken, çocukların yaşadıkları sevince ortak oldu.

Kaynak:

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,çok uzun ve ilgili içerikle alakasız,
Türkçe karakter kullanılmayan yorumlar onaylanmamaktadır.