Beyşehir'de Gaziler Günü

Beyşehir'de Gaziler Günü
Konya’nın Beyşehir ilçesinde 19 Eylül Gaziler Günü düzenlenen çeşitli etkinliklerle kutlandı.

Konya’nın Beyşehir ilçesinde 19 Eylül Gaziler Günü düzenlenen çeşitli etkinliklerle kutlandı. 
Gaziler Günü nedeniyle Anıt Alanında düzenlenen törene Beyşehir Kaymakamı Muzaffer Başıbüyük, Beyşehir Garnizon ve İlçe Jandarma Komutanı Jandarma Binbaşı Mustafa Özdemir, Belediye Başkanı Murat Özaltun, Cumhuriyet Başsavcı Mehmet Yurt, askeri ve sivil erkan, gaziler ve şehit yakınları katıldı. Beyşehir Kaymakamlığı, Garnizon Komutanlığı, Beyşehir Belediyesi ve Şehit ve Gazi Yakınları Derneğinin Atatürk anıtına çelenk sunumunun ardından saygı duruşunda bulunuldu ve İstiklal Marşı okundu. Günün anlam ve önemine ilişkin konuşmayı Türkiye Harp Malulü Gaziler, Şehit Dul ve Yetimleri Derneği ile Türkiye Muharip Gaziler Derneği Beyşehir Temsilcisi Mehmet Gümüşkan yaptı.
Anıt alanındaki törenin ardından program Türkiye Harp Malulü Gaziler, Şehit Dul ve Yetimleri Derneği ile Türkiye Muharip Gaziler Derneği’nde devam etti. Derneği ziyaret eden protokol burada şehit yakını ve gazilerle sohbet etti.
Beyşehir Kaymakamı Başıbüyük, birlikte olmanın önemine dikkat çekerek Dernek Başkanı Gümüşkan’a gazilerin birlikte olduğu bir resim hediye etti.

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,çok uzun ve ilgili içerikle alakasız,
Türkçe karakter kullanılmayan yorumlar onaylanmamaktadır.