Beyşehir'de Gençlik Merkezi'nin bahçesini ağaçlandırdı

Beyşehir'de Gençlik Merkezi'nin bahçesini ağaçlandırdı
Konya’nın Beyşehir ilçesinde, Gençlik ve Spor Bakanlığı yatırımlarından olan ve yapımı tamamlanan Beyşehir Gençlik Merkezi’nin bahçesi ağaçlandırıldı

Gençlik Merkezi bahçesindeki ağaçlandırma programı ilçe protokolünü de bir araya getirdi. Beyşehir Kaymakamı Muzaffer Başıbüyük, tesislerin gezilmesinin ardından yaptığı konuşmada, yapımı tamamlanan Beyşehir Gençlik Merkezi’nin geçici kabulünün de yapıldığını belirterek, “Bugün ortaya çıkan güzel bir kompleksin bahçesinin yeşillendirilmesi için ilçe protokolü olarak buradayız” dedi. Başıbüyük, ‘Kıyametin koptuğunu görsen bile, elinde bir fidan olsa onu dik, ondan sonra yine kıyamet koparsa kopsun’ anlayışına sahip bir kültürden geldiklerini belirterek, ağaçlandırma çalışmalarının önemine vurgu yaptı.

Gençlik Merkezi’nin içerisindeki çok amaçlı salon, diğer kulis odaları, çalışma ve okuma odaları ve bahçesi ile birçok etkinliğin yapılabileceği bir nitelikte inşa edildiğini de anlatan Başıbüyük, “Burada basketbol ve voleybol sahaları da bulunmakta. Binamızın yapımının tamamlanmasıyla önümüzdeki aylarda Beyşehir gençliğine çok önemli hizmetler verecek bir tesisi ilçemize kazandırmış bulunmaktayız. İlçemize hayırlı uğurlu olsun” dedi.
Konuşmaların ardından tesisin bahçesinde 500 orman fidanı toprakla buluşturuldu. Ağaçlandırma programına Garnizon ve İlçe Jandarma Komutanı Yüzbaşı Yalçın Urlu, Beyşehir Belediye Başkanı Murat Özaltun, İlçe Emniyet Müdürü Serdar Şahin, İlçe Gençlik Hizmetleri ve Spor Müdürü Mehmet Bayındır, AK Parti İlçe Başkanı Mustafa Şenol, Beyşehir Birlik Muhtarlar Derneği Başkanı Faruk Koçer ve kurum amirleri katıldı.

Kaynak:

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,çok uzun ve ilgili içerikle alakasız,
Türkçe karakter kullanılmayan yorumlar onaylanmamaktadır.