Beyşehir'de hobi bahçelerinde ekim mesaisi başladı

Beyşehir'de hobi bahçelerinde ekim mesaisi başladı
Beyşehir Belediyesi tarafından oluşturulan hobi bahçelerinde, ilkbahar mevsiminin gelmesiyle hareketlilik yaşanmaya başladı

Beyşehir Belediyesi'nce oluşturulan hobi bahçelerinde, ilkbahar mevsiminin gelmesiyle hareketlilik yaşanmaya başladı.

Hobi bahçelerini ziyaret eden Belediye Başkanı Murat Özaltun, yaptığı açıklamada, kentin gürültüsünden ve betonlaşan yapısından uzaklaşmak isteyen vatandaşların, kiraladıkları hobi bahçelerinde toprakla buluşmanın keyfini yaşadığını söyledi.

Alanda 42 hobi bahçesi olduğunu ifade eden Özaltun, şunları kaydetti:

"Bir şeyler yetiştirme hasreti çeken aileler var. Kendilerine tanınan küçücük bir alanda domatesinden, biberine, patlıcanından salatalığına kadar her şeyi burada yetiştirebilme imkanı var. İstiyoruz ki insanlar biraz şehir hayatının dışına çıkabilsin. Vakit geçirebilecekleri ayrı bir mekanları olsun. Burada çay içip dostlarını ağırlayabilsin. Kendi yetiştirdikleri ürünleri zevkle yiyebilsinler. Talep çok fazla. Şu anda boş yer yok."

Hobi bahçesi sahibi Ahmet Saçma da "Bu, ikinci yılımız. Bahçelerde her türlü imkanı mevcut. Burada oluşturduğumuz mini seramızda domates, biber ektik. Özlem gideriyoruz. Çalışarak günün yorgunluğunu atıyoruz. Belediyemize bu imkanı bizlere verdiği için teşekkür ediyoruz." dedi.

Beyşehir'de hobi bahçelerinde ekim mesaisi başladı

Beyşehir'de hobi bahçelerinde ekim mesaisi başladı

Kaynak:Anadolu Ajansı

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,çok uzun ve ilgili içerikle alakasız,
Türkçe karakter kullanılmayan yorumlar onaylanmamaktadır.