Beyşehir'de Karla Mücadele Başladı

Beyşehir'de Karla Mücadele Başladı
Yılın ilk karının Beyşehir’e düşmesiyle birlikte Beyşehir Belediyesi tarafından tüm mahallelerde karla mücadele çalışmaları başlatıldı.

Yurdun büyük bölümünde olduğu gibi Beyşehir’de de etkisini gösteren yoğun kar yağışı hayatı olumsuz yönde etkilerken, Beyşehir Belediyesi karla mücadele ekipleri kar temizleme çalışmalarını aralıksız sürdürüyor.

Sabahın erken saatlerinde başlayan kar yağışıyla birlikte önce sağlık kuruluşlarına ulaşan yollarda, ana caddelerde, okul yollarında ve kritik noktalarda kar temizliği çalışmalarına başladıklarını belirten Beyşehir Belediye Başkanı Murat Özaltun, çalışmaların aralıksız sürdüğünü söyledi.

Başkan Özaltun, “24 saat kesintisiz görev yapacak olan karla mücadele ekiplerimiz kar yağışıyla beraber tüm mahallerimizde çalışmalarına başladı. Ulaşımın aksamaması ve vatandaşlarımızın mağdur olmaması için çalışmalarımızı kesintisiz devam ediyor. Karla mücadele çalışmalarında ekiplerimizi zorlayan en önemli faktör, ara sokaklara ve caddelere yapılan gelişigüzel araç parkları, sürücülerin bu konuda daha hassas davranmalarını, araç sahiplerinin kar lastiklerini takmalarını, zincirsiz yola çıkmamalarını, mecbur kalmadıkça da trafiğe çıkmamalarını rica ediyorum" dedi.

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,çok uzun ve ilgili içerikle alakasız,
Türkçe karakter kullanılmayan yorumlar onaylanmamaktadır.