Beyşehir'de Mahalle Ziyaretleri

Beyşehir'de Mahalle Ziyaretleri
KONYA (AA) - Beyşehir’in ilçe yöneticileri, kurum müdürleriyle birlikte mahalle ziyareti gerçekleştirdi.Beyşehir Kaymakamı Yusuf Özdemir ve Beyşehir...

KONYA (AA) - Beyşehir’in ilçe yöneticileri, kurum müdürleriyle birlikte mahalle ziyareti gerçekleştirdi.

Beyşehir Kaymakamı Yusuf Özdemir ve Beyşehir Belediye Başkanı Murat Özaltun, mahalle ziyaretleri kapsamında ilçeye bağlı Bayavşar Mahallesi’ne geldi.

Kaymakam Özdemir ve Başkan Özaltun'a, İlçe Jandarma Komutanı Binbaşı Yalçın Urlu ve bazı kurum müdürleri de eşlik etti.

Heyet, yerleşim merkezinde muhtar ve mahalle sakinleri tarafından karşılandı. Mahalle sakinleriyle kahvehanede biraraya gelen Özdemir ve Özaltun, vatandaşlar tarafından kendilerine aktarılan sorun ve talepleri dinledi.

Özaltun, mahalle ziyaretinin ardından gazetecilere yaptığı açıklamada, devletin her daim vatandaşının yanında olduğunu belirtti.

Bu tür ziyaretleri zaman zaman gerçekleştirerek vatandaşların arasında olmaya ve onların dert ve isteklerini dinlemeye devam edeceklerini ifade eden Özaltun, Bayavşar Mahallesi'nde vatandaşların karşılayabileceğimiz taleplerini çözüme kavuşması için ilgili birimlere aktardıklarını kaydetti.

Kaynak:Anadolu Ajansı

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,çok uzun ve ilgili içerikle alakasız,
Türkçe karakter kullanılmayan yorumlar onaylanmamaktadır.