Beyşehir'de Miraç Gecesi coşkuyla kutlandı

Beyşehir'de Miraç Gecesi coşkuyla kutlandı
Konya’nın Beyşehir ilçesinde Mirac Gecesi vatandaşların yoğun katılımıyla kutlandı.

Beyşehir ilçesinde Miraç Kandili münasebetiyle tüm camiler doldu taştı. Tarihi Eşrefoğlu Camisi ise mübarek gecelerde olduğu gibi Miraç Gecesi de vatandaşların akın ettiği ibadethanelerin başında yer aldı. Beyşehir İlçe Belediyesi ise, Miraç Gecesi münasebetiyle tarihi Eşrefoğlu Camisinde vatandaşlara süt ikramında bulundu.

Beyşehir Belediye Başkanı Murat Özaltun, kandil gecesinde bir araya geldiği tarihi Eşrefoğlu Camisinde vatandaşların mübarek kandilini tebrik etti. Özaltun, kandil gecelerinde farklı camilerde vatandaşlara ikramda bulunmayı artık gelenek haline getirdiklerini belirterek, “Kandiller birlik ve beraberliğimizi pekiştiren, bizleri manevi anlamda yakınlaştıran önemli gecelerdir” dedi.
Cami çıkışında vatandaşlara Beyşehir Belediyesi’ne ait ikram çeşmesinden akan süt ikram edildi. İkram çeşmesi önünde sıraya giren vatandaşlar, süt ikramından dolayı belediyeye teşekkür etti.

Kaynak:

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,çok uzun ve ilgili içerikle alakasız,
Türkçe karakter kullanılmayan yorumlar onaylanmamaktadır.