Beyşehir'de tek kurşun atış müsabakaları sona erdi

Beyşehir'de tek kurşun atış müsabakaları sona erdi
Konya’nın Beyşehir ilçesinde Gençlik Haftası kapsamında düzenlenen “Tek kurşun atış müsabakaları” sona erdi.

Huğlu Kültür ve Dayanışma Derneği ile Huğlu Avcılar ve Atıcılar Derneği tarafından Beyşehir Gençlik Hizmetleri ve Spor İlçe Müdürlüğü’nün destek ve katkılarıyla müşterek olarak düzenlenen müsabakalara Türkiye’nin 10 ilinden 611 atıcı katıldı.

Huğlu Kültür ve Dayanışma Derneği Başkanı Nail Gökhaba yaptığı açıklamada, Huğlu atış poligonunda hareketli ve sabit olarak iki ayrı kategoride düzenledikleri tek kurşun atış müsabakalarının bu yıl 3’üncüsünü gerçekleştirdiklerini söyledi. Gökhaba, “Bu yıl çok geniş katılımlı bir organizasyona sahne olan müsabakalara Konya, Karaman, Antalya, Ankara, Isparta, Afyon, Hatay, Kahramanmaraş, İstanbul olmak üzere 10 değişik ilimizden aralarında 15 bayan atıcının da bulunduğu toplam 611 atıcımız katılmıştır. Her iki kategoride de dereceye giren isimlere Huğlu yapımı av tüfekleri ve çeşitli hediyeler ödül olarak verilmiştir. Hedefimiz, dernek olarak tüfekçiliğin başkenti olan Huğlumuzu bu tür organizasyonlarla atıcılığın da başkenti haline getirmektir. Organizasyona destek ve katkı sağlayan ve emeği geçen herkese derneğimiz adına teşekkür ediyorum” dedi.
Etkinliğe, Beyşehir Kaymakamı Muzaffer Başıbüyük, Cumhuriyet Başsavcısı Buğra Türker, yargı mensupları, Beyşehir Gençlik Hizmetleri ve Spor İlçe Müdürü Mehmet Bayındır, Huğlu Av Tüfekleri Kooperatifi Başkanı Naci Tanık, Huğlu Kültür ve Dayanışma Derneği Başkanı Nail Gökhaba, Huğlu Avcılar ve Atıcılar Derneği Başkanı İsmail Kara, Huğlu Mahalle Muhtarı Mehmet Harman, sporcular ve vatandaşlar katıldı.

Kaynak:

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,çok uzun ve ilgili içerikle alakasız,
Türkçe karakter kullanılmayan yorumlar onaylanmamaktadır.